Automakeover.nl

Garage
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Maserati Ghibli touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het intensieve gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s aan de beweging zouden blijven plakken. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Maserati Ghibli kon worden ingebouwd, worden sinds een paar jaar veel auto’s voorzien van touchscreens. Hoewel dit een zeker comfort geeft, komen met techniek ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreen probleem dat niet meer werkt op Maserati Ghibli. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst de kenmerken van een touchscreen in uw motorvoertuig ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen-complicaties op Maserati Ghibli , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Maserati Ghibli

Voordat we erachter kunnen komen waarom het touchscreen van uw Maserati Ghibli niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten ontdekken die deze apparatuur u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die door de fabrikant zijn meegeleverd en niet op de schermen die in autocentra worden gekocht. In dit artikel vindt u een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een aanraakscherm dat in uw motorvoertuig zit:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang vervolgens oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Maserati Ghibli ?

.

Maserati Ghibli touchscreen complicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Maserati Ghibli niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de aanraakschermen van uw motorvoertuig vast te stellen. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk tegenkomt:

 • Het touchscreen van mijn Maserati Ghibli gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties op een motorvoertuig met een scherm, in veel gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, is er waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Maserati Ghibli gaat zonder reden aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Maserati Ghibli . op te lossen

Na het zien waarom het touchscreen van uw Maserati Ghibli niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als alleen uw GPS problemen ondervindt, kunt u de GPS van uw Maserati Ghibli bijwerken door deze handleiding te volgen.
 • Het touchscreen van uw Maserati Ghibli schakelt zonder reden aan en uit: In dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw motorvoertuig dan naar een motorvoertuigelektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Inactieve trillingen Maserati Ghibli, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Maserati Ghibli, aarzel dan niet om onze Maserati Ghibli categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector