Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Aarzeling tijdens Mercury Mariner-acceleratie

Het is zelden een goede indicator dat de motor in uw Mercury Mariner zich abnormaal gedraagt. Dit komt doordat de motor het belangrijkste onderdeel van uw auto is en elke indicator van abnormale prestaties onmiddellijk moet worden gedetecteerd en u moet proberen de oorzaak van de storing te achterhalen. Als het zover komt dat uw Mercury Mariner aarzelt tijdens het accelereren, we hebben deze tutorial gedaan om u te helpen de oorzaak van uw storing te vinden. We zullen nu alle mogelijke motieven bekijken waarmee uw Mercury Mariner aarzelt bij het accelereren.

Mercury Mariner DIE aarzelt tijdens het accelereren DOOR DE ONTSTEKING:

Dus laten we beginnen met onze samenvatting van de motieven die kunnen uitlokken aarzeling tijdens Mercury Mariner-acceleratie. Een van de meest bekende drijfveren is dat uw ontsteking stuk gaat. We hebben het over ontsteking, maar we kunnen ons ook uitstrekken tot de storing naar de ECU die zelf slechte informatie kan verzenden die uw ontsteking zal verstoren. Waarschijnlijk is uw Mercury Mariner a slap geworden, aarzel niet om door deze tutorial te bladeren voor meer informatie. Om te onderzoeken of een van deze storingen niet het gevolg is van het feit dat uw Mercury Mariner acceleratieproblemen heeft, moet u uw auto ‘in de koffer’ steken. Ook kunt u de staat van uw bobines bekijken, als u er meer dan één heeft en er een defect is, kan dit de oorzaak zijn van de koppelingen, versnellingsgaten die u voelt, als u er meestal maar één heeft Mercury Mariner mag niet starten.

Aarzeling tijdens Mercury Mariner-versnelling als gevolg van de injecteurs:

Laten we ons nu concentreren op de injectorgerelateerde ongelukken van de brandstofinjectoren van uw Mercury Mariner. Als u dit gevoel opmerkt dat uw auto aan het grazen is, is het heel goed mogelijk dat door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren verstopt of verstopt zijn geraakt, waardoor een slecht lucht / brandstofmengsel naar het motorblok wordt gestuurd en als een resultaat heeft onmiddellijk invloed op de normale werking ervan; onderzoek uw injectoren niet. Als u tijdens de test merkt dat een van uw injectoren lekt op uw Mercury Mariner, doorloop dan ons kleine bestand om deze storing op te lossen.

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Mercury Mariner is niet meer koud

Aarzeling tijdens Mercury Mariner-versnelling als gevolg van de versnellingskabel:

Een andere mogelijke rechtvaardiging waarom je voelt aarzeling tijdens Mercury Mariner-acceleratieOf je nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, je gaskabel is ernstig versleten. Als uw gaskabel in slechte staat verkeert, zal hij niet goed in de huls schuiven en zal hij vastklikken, onderzoekt u de mate van slijtage van uw gaskabel.

Mercury Mariner die aarzelt bij het accelereren WEGENS HET BRANDSTOFFILTER:

Wat het brandstoffilter betreft, hebben we te maken met hetzelfde soort probleem als verstopte injectoren. Als uw Mercury Mariner vastzit en u het gevoel heeft dat hij graast of als u gaten heeft bij het accelereren, kan het zijn dat uw brandstoffilter vastzit. Het gevolg zou zijn dat uw hele inlaatsysteem stationair zou draaien en daarom zou uw motor geen brandstoftoevoer hebben om normaal te werken. Vergeet niet om het te onderzoeken en indien nodig te vervangen. Als u ooit het gevoel krijgt dat uw Mercury Mariner uit zichzelf een aantal ronden omhoog gaat, blader dan door onze tutorial, deze zou u moeten helpen de oorzaak te achterhalen.

Aarzeling tijdens Mercury Mariner-versnelling als gevolg van het deeltjesfilter:

De laatste reden voor een aarzelend Mercury Mariner tijdens acceleratie. Moderne auto’s worden uitgerust met een toenemend aantal opties om de uitstoot te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit pakket. Aan de andere kant kan het, afhankelijk van hoe u het gebruikt, verstopt en vuil worden. Vooral als u korte afstanden rijdt en uw motor niet vaak hard duwt. Als dit het geval is, is het mogelijk dat uw ACP overbelast raakt en dat uw Mercury Mariner acceleratieproblemen kan geven. Laat het nakijken.

Aarzeling tijdens Mercury Mariner-versnelling als gevolg van een doorboorde slang:

Om af te sluiten, het laatste probleem, en zeker het minst irritante voor u, is het waarschijnlijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen is doorboord of gebarsten en dat het een gebrek aan lucht of brandstof veroorzaakt, wat resulteert in een Mercury Mariner die geeft acceleratieproblemen, onderzoek onder uw motorkap, motor aan, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als dit bij u gebeurt, kan het zijn dat uw Mercury Mariner mogelijk niet inactief is. Raadpleeg in dat geval ons kleine dossier om de storing diepgaand op te lossen.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Mercury Mariner, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Mercury Mariner in de categorie Mercury Mariner.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector