Autofotografie

/Autofotografie
Autofotografie2018-08-20T10:59:35+00:00
Auto gefotografeerd op draaischijf. Autofotografie in studio

Autofotografie op onze vestiging al vanaf 34 euro uw auto gefotografeerd in onze studiohebben wij een professionele auto-fotografiestudio. De beste wijze van autofotografie. Hierbij wordt de auto op de draaischijf gereden en kan op afstand rondgedraaid worden. Daarbij kan de auto van alle kanten gefotografeerd worden zonder te verplaatsen. De studio heeft precies de juiste belichting en bovendien  een neutrale witte achtergrond zodat deze niet afleid van de foto.

Wij fotograferen met een professionele spiegelreflexcamera op statief. We maken 8 opnames van de buitenkant van de auto. En-face, en-profiel en alle hoeken. Daarna maken we +/- 10 interieur foto’s. Afhankelijk van de auto.

Goede foto’s van uw auto zijn zeer belangrijk bij presentatie online. Op sites zoals Marktplaats en Autotrader zijn advertenties met mooie foto’s van de auto een blikvanger. Daarbij zullen potenti√ęle kopers eerder interesse tonen voor goed gepresenteerde en gefotografeerde auto’s. Onze autofotografie serie maakt ook foto’s van diverse details van de auto. Bijvoorbeeld foto’s van het panoramadak. Maar foto’s van extra opties van de auto worden gemaakt.

Laat uw auto professioneel op de foto zetten door BAS!

Digitaal naar u verzonden

Een link met download wordt naar uw e-mail verzonden. Daar kunt u de foto’s in hoge resolutie downloaden. U kunt de foto’s bv. gebruiken om uw auto te verkopen op verkoopsites, of gebruik deze als aandenken.

Maatwerkopties:
– Photoshop: (kleuren)filters, inplakken van autologo’s, etc.
– Foto met de eigenaar zelf.
– videoloops ( roteerbare auto, rondkijken in interieur )

Ik heb mijn auto voor verkoop bij BAS laten fotograferen. Door de foto’s had ik binnen no-time veel potentiele kopers op marktplaats!
Dhr. Vogel

Hier enkele voorbeelden van foto’s in de studio:

Reserveer hier uw fotoreportage voor uw auto

Reserveer hier