Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Golf 2 is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomer of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in voertuigen wordt de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Golf 2 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Golf 2 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Golf 2 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Golf 2 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Golf 2 airco

Een van de vrij algemene indicatoren die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is of u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Golf 2 te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Golf 2

Een van de andere tekenen die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Golf 7 loskoppelen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig te identificeren zonder uitgebreide mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONING SYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Golf 2

Tot slot kan het zijn dat de airconditioning in uw Volkswagen Golf 2 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Golf 2 DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen waarnemen belangrijkste triggers van een Volkswagen Golf 2 airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem omslachtig is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen Golf 2, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Golf 7?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Golf 2 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Voor meer tips over de Volkswagen Golf 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Golf 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector