Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Multivan is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomermaanden of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in auto’s is de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie aan het worden. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Multivan niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Multivan afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Multivan NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Multivan niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Multivan airco

Een van de vrij basale indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is of u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan eeuwigdurend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Multivan te lezen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Multivan

Een van de andere indicaties die u kunnen informeren over een defecte airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Volkswagen Multivan plaatsen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig te herkennen zonder complexe mechanische kennis, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet meer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Multivan

Tot slot kan het zijn dat de airconditioning in uw Volkswagen Multivan niet meer koud is omdat uw airconditioning systeem het niet meer doet. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Multivan DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste drijfveren van een Volkswagen Multivan airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, aangenomen dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen Multivan, aarzel niet om onze speciale inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Multivan lezen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Multivan kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Multivan in de categorie Volkswagen Multivan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector