Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Passat 7 is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomer of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de airco in een Volkswagen Passat 7 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Passat 7 afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Passat 7 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Passat 7 airco

Een van de vrij basale indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is of u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , kan het blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we je aan om onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Passat 7 te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Passat 7

Een van de andere tekenen die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Volkswagen Passat 7 plaatsen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig om op te merken zonder uitgebreide mechanische expertise, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke motieven voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONING SYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Passat 7

Tot slot kan het zijn dat de airconditioning in uw Volkswagen Passat 7 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Passat 7 DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste triggers van een Volkswagen Passat 7 airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we laten u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Volkswagen Passat 7 reinigt, aarzel dan niet om onze pagina met focus op inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Passat?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Passat 7 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector