Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Scirocco is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, wordt airconditioning in auto’s de laatste tijd een bijna verplichte functie. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Scirocco niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Scirocco afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Scirocco NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Scirocco niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Scirocco airco

Een van de vrij algemene indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , kan het blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Scirocco te lezen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Scirocco

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel je vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er verdacht geluid is). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Volkswagen Scirocco touchscreen werkt niet

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig te herkennen zonder geavanceerde mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONING SYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Scirocco

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Scirocco niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Scirocco DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste drijfveren van een Volkswagen Scirocco airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is, en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen Scirocco, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen van Volkswagen Scirocco afstellen?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Scirocco kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Om meer tips over de Volkswagen Scirocco te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector