Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen T-roc is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, wordt airconditioning in voertuigen de laatste tijd een bijna verplichte functie. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen T-roc niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen T-roc afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen T-roc NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen T-roc niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen T-roc airco

Een van de vrij basale indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen T-roc te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen T-roc

Een van de andere indicaties die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner aanzet (voel je vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er een verdacht geluid is). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Waar kan ik de knipperzekering op Volkswagen T-roc vinden?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig om op te merken zonder uitgebreide mechanische expertise, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONING SYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen T-roc

Tot slot kan het zijn dat de airconditioning in uw Volkswagen T-roc niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen T-roc DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een Volkswagen T-roc airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen T-roc, denk niet twee keer na om onze gefocuste inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Volkswagen T-roc oververhit?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen T-roc kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen T-roc nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen T-roc-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector