Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Touareg is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s sinds kort een bijna verplichte functie. Maar wat als de airco in een Volkswagen Touareg niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Touareg afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem aan te pakken.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Touareg NIET MEER KOUD?

We beginnen onze handleiding met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Touareg niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Touareg airco

Een van de vrij veel voorkomende indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Touareg te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Touareg

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid voelt opkomen wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er een verdacht geluid is). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Touareg?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig te identificeren zonder complexe mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn enkele mogelijke motieven om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Touareg

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Touareg niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Touareg DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste oorzaken van een Volkswagen Touareg airconditioningsysteem dat niet meer koelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is en dat u zelf reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, maak de airconditioning van uw Volkswagen Touareg schoon, denk niet twee keer na om ons speciale artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Touareg

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Touareg kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touareg wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector