Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Touran 2 is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in voertuigen tegenwoordig een bijna noodzakelijke functie. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Touran 2 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Touran 2 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Touran 2 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Touran 2 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Touran 2 airco

Een van de vrij algemene indicaties die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan eeuwigdurend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Touran 2 te lezen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Touran 2

Een van de andere signalen die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Touran af?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig om op te merken zonder complexe mechanische expertise, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn verschillende mogelijke motieven voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Touran 2

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Touran 2 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Touran 2 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken hoofdoorzaken van een Volkswagen Touran 2-airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, aangenomen dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen Touran 2, denk niet twee keer na om onze speciale inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de foutcode op Volkswagen Touran 2 lezen?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Touran 2 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Touran 2, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector