Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Touran 3 is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomer of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Touran 3 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Touran 3 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Touran 3 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Touran 3 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Touran 3 airco

Een van de redelijk bekende aanwijzingen die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is of u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Touran 3 te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Touran 3

Een van de andere indicaties die u kunnen informeren over een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner aanzet (voel je vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er sprake is van twijfelachtig geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Touran 2, wat te doen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Vrij moeilijk te identificeren zonder uitgebreide mechanische vaardigheden, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Touran 3

Tot slot kan het zijn dat de airconditioning in uw Volkswagen Touran 3 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer functioneert. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Touran 3 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste motieven van een Volkswagen Touran 3 airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Volkswagen Touran 3 reinigen, denk niet twee keer na om ons speciale artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Touran 2, wat te doen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Touran 3 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector