Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn Volkswagen Touran is niet meer koud

Of u nu afkoeling wilt zoeken in de zomermaanden of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in auto’s is tegenwoordig een bijna noodzakelijke functie. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Touran niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Touran afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Touran NIET MEER KOUD?

We beginnen onze handleiding met de symptomen die kunnen verklaren dat de airconditioning van uw Volkswagen Touran niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Touran airco

Een van de vrij basale aanwijzingen die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is of u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , kan deze permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om onze handleiding over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Touran te lezen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Touran

Een van de andere symptomen die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid voelt opkomen wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er een verdacht geluid is). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Touran

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best moeilijk te identificeren zonder complexe mechanische kennis, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn verschillende mogelijke motieven voor dit drukverlies, die hieronder worden opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Touran

Tot slot kan het zijn dat de airconditioning in uw Volkswagen Touran niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Touran DIE NIET MEER KOELING?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste drijfveren van een Volkswagen Touran airconditioningsysteem dat niet meer koelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen Touran, aarzel niet om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Touran ?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Touran kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector