Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn volvo v70 is niet meer koud

Als je in de zomer verkoeling wilt, of je in de winter de mist van je voorruit wilt helpen verwijderen, is airconditioning in auto’s tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de airco in een volvo v70 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw volvo v70 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN volvo v70 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw volvo v70 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn volvo v70 airco

Een van de vrij algemene tekenen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we je aan om onze gids over slechte airconditioninggeuren op volvo v70 door te nemen.

AIRCONDITIONING GELUID OP volvo v70

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Volvo V70 motor rammelt als hij koud is

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best moeilijk op te merken zonder complexe mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn enkele mogelijke motieven voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn volvo v70

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw volvo v70 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioningsysteem niet meer werkt. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN volvo v70 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een volvo v70 airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is en dat het niet altijd het beste idee is om zelf reparaties uit te voeren, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, maak de airconditioning van uw volvo v70 schoon, denk niet twee keer na om ons gerichte artikel over dit onderwerp te lezen.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Remlicht volvo v70 blijft branden, wat te doen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op volvo v70 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de volvo v70 in de categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector