Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn volvo v90 is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomer of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd een bijna verplichte functie aan het worden. Maar wat als de airco in een volvo v90 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw volvo v90 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem aan te pakken.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN volvo v90 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van je volvo v90 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn volvo v90 airco

Een van de vrij veel voorkomende tekenen die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan eeuwigdurend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we je aan om onze gids over slechte airconditioninggeuren op volvo v90 te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP volvo v90

Een van de andere tekenen die u kunnen wijzen op een niet werkende airconditioner, is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel je vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren of er sprake is van twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Venster vast op volvo v90, wat kan ik doen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best moeilijk op te merken zonder complexe mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke motieven voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn volvo v90

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw volvo v90 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN volvo v90 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste oorzaken van een volvo v90 airconditioningsysteem dat niet meer koelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, maak de airconditioning van uw volvo v90 schoon, denk niet twee keer na om onze pagina met focus op inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op de volvo v90 vinden?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op volvo v90 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de volvo v90 in de categorie volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector