Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airco in mijn volvo xc70 is niet meer koud

Of je nu verkoeling wilt in de zomermaanden, of je wilt helpen de mist uit je voorruit te halen in de winter, airconditioning in auto’s is tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de airconditioning in een volvo xc70 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw volvo xc70 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN volvo xc70 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze handleiding met de ziekteverschijnselen die kunnen verklaren dat de airconditioning van uw volvo xc70 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn volvo xc70 airco

Een van de vrij basale indicaties die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan om onze handleiding over slechte luchtjes van airconditioning op de Volvo XC70 door te nemen.

AIRCONDITIONING GELUID OP volvo xc70

Een van de andere indicaties die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn volvo xc70, wat te doen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Best lastig om op te merken zonder geavanceerde mechanische expertise, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn verschillende mogelijke motieven om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn volvo xc70

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw volvo xc70 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprongen van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN volvo xc70 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste drijfveren van een volvo xc70 airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, gaan we u de verschillende oplossingen voorstellen die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem omslachtig is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Niettemin, hier zijn de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, maakt u de airconditioning van uw volvo xc70 schoon, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Raam vast op volvo xc70, wat kan ik doen?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op volvo xc70 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als u nog vragen heeft over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector