Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volkswagen Rabbit is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s is tegenwoordig een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Volkswagen Rabbit niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Rabbit afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Konijn NIET MEER KOUD?

We zullen onze gids beginnen met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Rabbit niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Rabbit airco

Een van de vrij veel voorkomende indicaties die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids te lezen die gewijd is aan slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Rabbit.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Rabbit

Een van de andere symptomen die u kunnen waarschuwen voor een niet-werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Stuur dat piept op Volkswagen Rabbit?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Moeilijk te herkennen zonder uitgebreide mechanische expertise, kan een drukverlies in het aircosysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Rabbit

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Rabbit niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volkswagen Konijn OPLOSSEN DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste triggers van een Volkswagen Rabbit airconditioning systeem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen presenteren die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, maak de airconditioning van uw Volkswagen Rabbit schoon, aarzel niet om onze speciale inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Wanneer de remschijven Volkswagen Rabbit vervangen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Volkswagen Rabbit kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Rabbit wilt, ga dan naar onze Volkswagen Rabbit-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector