Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volkswagen Routan is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s de laatste tijd een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Routan is niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Routan afkoelt, en tot slot bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Routan NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Routan niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Routan airco

Een van de vrij veel voorkomende aanwijzingen die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan permanent zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze handleiding te lezen die gewijd is aan slechte geur van airconditioning op Volkswagen Routan.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Routan

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een slecht werkende airconditioner is dat u merkt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Routan vervangen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk vrij moeilijk te identificeren zonder geavanceerde mechanische vaardigheden, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke redenen voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Routan

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Routan niet meer koud is omdat uw airconditioning het niet meer doet. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volkswagen Routan DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste motieven van een Volkswagen Routan airconditioning systeem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen aanbieden die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat u niet altijd zelf reparaties wilt uitvoeren, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinigt u de airconditioning van uw Volkswagen Routan, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Routan?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de aircogascompressor op Volkswagen Routan kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Routan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector