Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volkswagen Tiguan is niet meer koud

Als u in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in voertuigen de laatste tijd een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Volkswagen Tiguan niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volkswagen Tiguan afkoelt en tot slot kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Tiguan NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Tiguan niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Tiguan airco

Een van de vrij bekende tekenen die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan langdurig zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan om door onze gids te bladeren die gewijd is aan slechte geur van airconditioning op Volkswagen Tiguan.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Tiguan

Een van de andere indicaties die u kunnen informeren over een defecte airconditioner is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Tiguan handmatig te vergrendelen?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is best lastig te identificeren zonder geavanceerde mechanische vaardigheden, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke redenen voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Tiguan

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Tiguan niet meer koud is omdat uw airconditioning het niet meer doet. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volkswagen Tiguan CORRECTEREN DAT NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen opmerken belangrijkste motieven van een Volkswagen Tiguan airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen aanbieden die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volkswagen Tiguan, aarzel niet om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Tiguan afstellen?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op Volkswagen Tiguan kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Tiguan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Tiguan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector