Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volkswagen Up! is niet meer koud

Of u nu afkoeling wilt zoeken in de zomer of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in auto’s is tegenwoordig bijna een vereiste geworden. Maar wat als de airconditioning in een Volkswagen Up! is het niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die de airconditioning in uw Volkswagen Up! van afkoeling, en ten slotte zullen we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volkswagen Up! NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volkswagen Up! koelt niet meer.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volkswagen Up! airco

Een van de redelijk bekende aanwijzingen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , kan het blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we je aan om onze gids over slechte airconditioninggeuren op Volkswagen Up! door te nemen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volkswagen Up!

Een van de andere indicaties die u kunnen informeren over een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid ervaart wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan wijzen op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Volkswagen Up! motor rammelt bij koude

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best moeilijk op te merken zonder uitgebreide mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan er uiteindelijk toe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelmiddeldampen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONING SYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volkswagen Up!

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volkswagen Up! is niet langer koud omdat uw airconditioningsysteem het niet meer doet. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRIGEER IK DE AIRCONDITIONING VAN MIJN Volkswagen Up! DAT IS NIET MEER KOELEN?

Nu we het hebben kunnen zien belangrijkste drijfveren van een Volkswagen Up! airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Om te beginnen moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinigt u de airconditioning van uw Volkswagen Up!, denk niet twee keer na om onze gerichte inhoudspagina over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Up!, wat kan ik doen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airco-gascompressor op Volkswagen Up! kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Up!, aarzel dan niet om onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector