Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volvo S60 is niet meer koud

Als u in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, is airconditioning in auto’s tegenwoordig een bijna verplichte functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Volvo S60 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volvo S60 afkoelt, en ten slotte kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volvo S60 NIET LANGER KOUD?

We zullen onze gids beginnen met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volvo S60 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volvo S60 airco

Een van de vrij algemene signalen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of alleen aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te ontdekken, raden we u aan om door onze gids te bladeren die gewijd is aan slechte geur van airconditioning op de Volvo S60.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volvo S60

Een van de andere indicatoren die u kunnen informeren aan een niet-werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volvo S60?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig te identificeren zonder uitgebreide mechanische kennis, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn enkele mogelijke redenen voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volvo S60

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volvo S60 niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor gaat het apparaat struikelen.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volvo S60 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen observeren belangrijkste oorzaken van een Volvo S60 airconditioning die niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem geavanceerd is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Desalniettemin zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Volvo S60 reinigen, denk niet twee keer na om onze gefocuste inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch te monteren Volvo S60?

Vervanging van de airconditioning-koppeling: u zult ongeveer 150 euro aan onderdelen moeten uitgeven en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Volvo S60 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector