Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volvo S90 is niet meer koud

Of u nu in de zomermaanden wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen is de laatste tijd bijna een vereiste. Maar wat als de is airconditioning in een Volvo S90 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit bericht zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende complicaties die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volvo S90 afkoelt, en ten slotte bekijken we welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volvo S90 NIET LANGER KOUD?

We zullen onze gids beginnen met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volvo S90 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volvo S90 airco

Een van de vrij basale signalen die u kunnen waarschuwen voor het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan eeuwigdurend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids te raadplegen die gewijd is aan slechte geuren van airconditioning op de Volvo S90.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volvo S90

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een slecht werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant aan het licht brengen.

Weiterlesen:
Volvo S90 die niet meer accelereert

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Heel moeilijk te herkennen zonder uitgebreide mechanische expertise, kan een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer genereert. Er zijn verschillende mogelijke redenen om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volvo S90

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volvo S90 niet meer koud is omdat uw airconditioning het niet meer doet. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdruk bezorgdheid: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE BEVESTIG IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volvo S90 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen ontdekken belangrijkste triggers van een Volvo S90 airconditioning die niet meer afkoelt, we gaan u de verschillende oplossingen presenteren die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is en dat u zelf niet altijd reparaties wilt uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volvo S90, denk niet twee keer na om onze pagina met aandacht voor inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op de Volvo S90 uitschakelen?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld 150/200 euro, tel de airco bijvulling bij.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Volvo S90 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen over de Volvo S90 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo S90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector