Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volvo V50 is niet meer koud

Of u nu wilt afkoelen in de zomer of u wilt helpen de mist van uw voorruit te verwijderen in de winter, airconditioning in voertuigen is tegenwoordig een bijna verplichte functie. Maar wat als de is airconditioning in een Volvo V50 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst bekijken we de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volvo V50 afkoelt, en ten slotte bekijken we de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volvo V50 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de ziekteverschijnselen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volvo V50 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volvo V50 airco

Een van de vrij veel voorkomende indicaties die u kunnen informeren over het feit dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan blijvend zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning inschakelt. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze gids over slechte airconditioninggeuren op de Volvo V50 te raadplegen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volvo V50

Een van de andere symptomen die u kunnen waarschuwen voor een defecte airconditioner, is dat u een vreemd geluid hoort wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te benaderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioningkoppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volvo V50?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Eigenlijk best lastig te herkennen zonder uitgebreide mechanische vaardigheden, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning geen koude meer produceert. Er zijn enkele mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volvo V50

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volvo V50 niet meer koud is, alleen maar omdat uw airconditioning niet meer werkt. Dit zijn de verschillende wortels van een airconditioningsysteem dat niet meer functioneert:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor struikelt het apparaat.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE LOS IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volvo V50 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen waarnemen belangrijkste triggers van een Volvo V50 airconditioningsysteem dat niet meer afkoelt, we laten u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem complex is en dat zelf reparaties willen uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volvo V50, denk niet twee keer na om onze gefocuste inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volvo V50 verwijderen?

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Volvo V50 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer handleidingen over de Volvo V50 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo V50-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector