Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volvo V60 is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in auto’s wordt de laatste tijd een bijna verplichte functie. Maar wat als de is airconditioning in een Volvo V60 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volvo V60 afkoelt, en ten slotte bekijken we de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volvo V60 NIET MEER KOUD?

We beginnen onze gids met de tekenen van ziekte die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volvo V60 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volvo V60 airco

Een van de vrij algemene indicatoren die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw auto heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem, het kan langdurig zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor deze storing te vinden, raden we u aan onze handleiding te lezen die gewijd is aan slechte geur van airconditioning op de Volvo V60.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volvo V60

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een niet-werkende airconditioner is dat u merkt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (benader gerust de ventilatieopeningen om te controleren op twijfelachtig geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofdeur vast op de Volvo V60?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Heel moeilijk te herkennen zonder complexe mechanische kennis, een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit drukverlies, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • niet werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volvo V60

Ten slotte is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volvo V60 niet meer koud is omdat uw airconditioning het niet meer doet. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE CORRECTE IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volvo V60 DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen waarnemen belangrijkste motieven van een Volvo V60-airconditioning die niet langer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem uitgebreid is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Toch zijn hier de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, reinig de airconditioning van uw Volvo V60, aarzel niet om onze gerichte inhoud over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Olielamp Volvo V60 die blijft branden

De koppeling van de airconditioning vervangen: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken en repareren van een airconditioningslek: op basis van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Volvo V60 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer tutorials over de Volvo V60 wilt, ga dan naar onze Volvo V60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector