Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De airconditioning in mijn Volvo XC90 is niet meer koud

Of u nu in de zomer wilt afkoelen of in de winter de mist van uw voorruit wilt verwijderen, airconditioning in voertuigen is tegenwoordig een bijna noodzakelijke functie geworden. Maar wat als de is airconditioning in een Volvo XC90 niet meer koud? Dit is precies de vraag die we op deze pagina zullen proberen te beantwoorden. Eerst kijken we naar de verschillende problemen die kunnen voorkomen dat de airconditioning in uw Volvo XC90 afkoelt, en tot slot kijken we naar de beschikbare oplossingen om dit probleem op te lossen.

WAAROM IS DE AIRCONDITIONING IN MIJN Volvo XC90 NIET LANGER KOUD?

We beginnen onze gids met de symptomen die kunnen rechtvaardigen dat de airconditioning van uw Volvo XC90 niet meer koelt.

SLECHTE AIRCONDITIONING GEUR in mijn Volvo XC90 airco

Een van de vrij veel voorkomende tekenen die u erop kunnen wijzen dat uw airconditioning niet werkt, is als u een muffe of vochtige geur in uw motorvoertuig heeft, en ja, een slechte geur kan een waarschuwing zijn voor een defect airconditioningsysteem , het kan permanent zijn of gewoon aanwezig zijn wanneer u uw airconditioning aanzet. Om een ​​oplossing voor dit probleem te vinden, raden we u aan onze gids over de slechte geuren van airconditioning op de Volvo XC90 door te nemen.

AIRCONDITIONING GELUID OP Volvo XC90

Een van de andere indicatoren die u kunnen waarschuwen voor een niet-werkende airconditioner is dat u voelt dat er een vreemd geluid opkomt wanneer u uw airconditioner inschakelt (voel u vrij om de ventilatieopeningen te naderen om te controleren op verdacht geluid). Dit geluid kan duiden op een defecte airconditioning-koppeling of een defecte compressor van de klant.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Volvo XC90?

DRUKVERLIES IN HET AIRCONDITIONINGSCIRCUIT

Het is moeilijk te herkennen zonder complexe mechanische vaardigheden, maar een drukverlies in het airconditioningsysteem van uw auto kan ertoe leiden dat uw airconditioning niet langer koud wordt. Er zijn verschillende mogelijke redenen om dit drukverlies te doen, en deze worden hieronder opgesomd:

  • Lekkage van koelgassen
  • Niet-werkende airconditioningcompressor

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM DAT HELEMAAL NIET WERKT op mijn Volvo XC90

Eindelijk is het mogelijk dat de airconditioning in uw Volvo XC90 niet meer koud is omdat uw airconditioning niet meer werkt. Hier zijn de verschillende oorsprong van een airconditioningsysteem dat niet meer werkt:

  • Compressor katrol HS: De compressor krijgt geen stroom meer en het circuit wordt gestopt.
  • Overdrukprobleem: Hierdoor wordt het apparaat geactiveerd.
  • Defecte sensor: Net als bij overdruk zal het airconditioningsysteem overschakelen naar de veilige modus.

HOE KAN IK DE AIRCONDITIONING OP MIJN Volvo XC90 OPLOSSEN DIE NIET MEER KOELT?

Nu we het hebben kunnen waarnemen belangrijkste oorzaken van een Volvo XC90 airconditioning die niet meer afkoelt, laten we u de verschillende oplossingen zien die voor u beschikbaar zijn . Allereerst moet u weten dat een airconditioningsysteem ingewikkeld is, en dat zelf reparaties uitvoeren niet altijd het beste idee is, ervan uitgaande dat u zeker bent van de oorzaak van de storing. Hier zijn echter de belangrijkste mogelijke reparaties en een schatting van hun kosten.

Eerste stap, voordat u een grote reparatie uitvoert, de airconditioning van uw Volvo XC90 reinigen, aarzel niet om ons gerichte artikel over dit onderwerp te bekijken.

Als dit niet genoeg is, moet u de koelvloeistof aftappen en bijvullen, wat u ongeveer 100 euro zou kosten.

Weiterlesen:
Trillingen in de versnelling van de Volvo XC90?

Vervanging van de airconditioningkoppeling: u moet ongeveer 150 euro uitgeven aan auto-onderdelen en ongeveer 100 euro aan arbeid.

Zoeken naar en repareren van een airconditioningslek: afhankelijk van de positie van het lek kost het u min of meer, reken gemiddeld op 150/200 euro, inclusief de airco navulling.

Vervanging van een airco condensor: je moet rekenen op ongeveer 200 euro.

Het vervangen van de airconditioning gascompressor op de Volvo XC90 kost ongeveer 500 euro met arbeid.

Als je meer tutorials over de Volvo XC90 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo XC90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector