Als u als particuliere klant gebruik maakt van onze diensten, kunt u op de website of telefonisch reserveren. De behandeling vindt dan bij één van onze vestigingen plaats. Soms is een voorinspectie nodig om vast te stellen of een behandeling wel uitvoerbaar is of wat de exacte kosten zijn. Telefonisch reserveren? Dat kan meteen: 08580-08580

U kunt bij onze vestigingen contant afrekenen ( of per PIN ) op moment dat u de auto weer ophaalt. Op rekening betalen is helaas niet mogelijk.

Uiteraard kunt u de afspraak afzeggen, doet u dat a.u.b. ruim van te voren en niet op het laatste moment. I.g.v. reserveringen die vóór 24 uur van tevoren worden geannuleerd zijn geen kosten verschuldigd.

Op alle behandelingen krijgt u van ons 6 maanden garantie. Bij b.v. lakverzegelingsbehandelingen is de termijn langer. Op alle schoonmaakwerkzaamheden wordt geen garantie gegeven.

Wij beschikken over een gratis leenauto bij besteding v.a. 500 euro excl. btw,
Bij andere behandelingen is de auto bij te boeken voor 34 euro per dag / 100 km vrij/ afgetankt inleveren.

Wat ook kan:

– U kunt bij ons een gratis leenfiets mee krijgen.
– U maakt gebruik van onze haal- en brengservice
– Wij kunnen uw auto ook komen halen, en brengen, vraag naar de mogelijkheden.

De genoemde prijzen zijn consumentenprijzen en dus incl. BTW. Uiteraard krijgt u een factuur.

Bij de vestiging Hoofddorp is een zg. sleutelbrievenbus aanwezig, u kunt daar de sleutels inwerpen. Parkeert u de auto aan het pand en zorgt u er a.u.b. voor dat uw afspraakgegevens en telefoonnummer bij ons bekend zijn. BAS draagt nadrukkelijk geen verantwoordelijkheid voor sleutels die alsnog door de gewone brievenbus worden geworpen.  In Noordwijk kunt u de sleutels ook aan de receptie van Hotel Huis ter Duin afgeven.

De meeste zaterdagen in het jaar is BAS geopend.( 10:00 t/m 14:00 uur ) U kunt daar een afspraak voor inplannen. Alle zondagen en reguliere feestdagen zijn wij gesloten.

Tot onze klanten behoren: Autobedrijven, automerkdealers, autoverhuurbedrijven, eigenaren / beheerders van een wagenpark, taxichauffeurs, leasebedrijven, particulieren, kleine zelfstandigen, autoschadebedrijven, kortom iedereen die een auto heeft.

U bent van harte welkom op onze vestiging! Belt u van te voren even? Soms werken wij bij autobedrijven op locatie in de buurt, wij zijn op dat moment dan niet op de vestiging.

Wij streven er naar om haar klanten snel te helpen. In veel gevallen kunt u bij ons dan ook binnen een week terecht.

Medio 2013 zijn wij gestopt met het op locatie aanbieden van diensten voor particulieren.