Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Polo 3

Een nieuw lampje op je dashboard? Je snapt niet waarom het niet uitgaat… Het is typisch, een auto is ingewikkeld en er zijn veel oorzaken waarom een ​​lampje kan gaan branden. Als jouw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 3, kan het verschillende problemen aan het licht brengen. In dit artikel zullen we er alles aan doen om u te helpen de zaken duidelijker te zien. Eerst zullen we zien hoe het voorverwarmingslampje op uw Volkswagen Polo 3 werkt, en vervolgens de verschillende verklaringen die het oplicht tijdens het rijden

Wat is de rol van mijn Volkswagen Polo 3 gloeibougielampje?

Het primaire doel van het gloeibougielicht van de motor, dat is meestal vertegenwoordigd door een gele spoel, is om ervoor te zorgen dat uw gloeibougies correct werken. In werkelijkheid moet het oplichten wanneer u uw Volkswagen Polo 3 inschakelt om u te vertellen dat ze de inlaatlucht in uw cilinders verwarmen en na een paar minuten moeten uitgaan wanneer de motor draait. Het is daarom niet de verwachting dat dit voorverwarmingslampje blijft branden of gaat branden tijdens het rijden met uw motorvoertuig. Desalniettemin, als het tijdens het rijden aangaat, kan het verschillende storingen aan het licht brengen, we zullen proberen de belangrijkste in detail te beschrijven.

Wat te doen als het gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden op mijn Volkswagen Polo 3?

Een gloeilampje dat gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 3 of op een ander moment dan wanneer de motor is gestart, is bedoeld om u op de hoogte te stellen van een ander probleem dan uw bougies, zullen we hier nu naar kijken. Hoe het ook zij, sluit uw auto aan op de diagnosetool, zodat u de verklaring voor het oplichten van uw gloeilicht precies kunt interpreteren.

Het lampje van mijn Volkswagen Polo 3 gaat branden en ik heb geen vermogen

De eerste kans is dat u merkt dat uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 3 en dat u ook vermogensverlies ervaart. In dit geval kunnen verschillende zorgen de bliksem beschrijven. Hier is een lijst met de belangrijkste oorzaken:

 • Probleem van EGR-klep, in werkelijkheid, als u vermogensverlies heeft, is het mogelijk dat uw EGR-klep is geblokkeerd, in dit geval wordt verwacht dat uw voorverwarmingslampje gaat branden tijdens het rijden op Volkswagen Polo 3 omdat dit een van de problemen is waarvan het is bedoeld om u op de hoogte te stellen. Laat de status van uw klep inspecteren
 • Probleem met betrekking tot de turbo-overstroomklep, in deze situatie kan de ECU de turbo-inlaatdruk niet meer regelen, wat een turboboost en een verstoring van de prestaties van de turbo kan veroorzaken.
 • Problemen met de injectie, ofwel een injector die vastgelopen is of de injectiepomp die beschadigd is door vijlsel of andere mogelijke vreemde voorwerpen die de goede werking ervan verstoren.
 • Tot slot, het laatste probleem dat kan leiden tot een gloei-indicatielampje op uw Volkswagen Polo 3 in combinatie met vermogensverlies, is dat uw brandstoffilter is te vuil, u moet schokken krijgen vanwege een slechte brandstofstroom in de motor.
Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Mijn gloeibougielampje gaat branden of knipperen, maar geen verschil voor de prestaties van mijn Volkswagen Polo 3

Ten slotte geven we u de uitleg voor een gloeibougielampje dat op uw Volkswagen Polo 3 gaat branden zonder dat u enig verschil voelt in vermogen of motorvoertuiggedrag. Over het algemeen is dit een elektronisch probleem:

 • Gloeibougierelais of zekeringen moeten worden verwisseld, testen en indien nodig vervangen.
 • Een contactor / potentiometer op een van je pedalen (rem, gaspedaal of koppeling) is mislukt, vaak is een simpele demontage voldoende om het probleem op te lossen.
 • U heeft ergens een vals contact in uw elektrische circuit, controleer eerst de andere oplossingen omdat het niet gemakkelijk is om het alleen te vinden, we raden u aan om naar uw monteur te gaan.
 • Defecte injectiedruksensor, ECU-fout

  Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 3 categorie te raadplegen.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector