Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Polo 4

Een nieuw waarschuwingslampje op je dashboard? Je begrijpt niet waarom hij niet uitgaat… Het is typisch, een auto is complex en er zijn veel redenen waarom een ​​lampje kan gaan branden. In het geval dat uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 4, kan het mogelijk meerdere zorgen oproepen. In dit bericht zullen we er alles aan doen om je te helpen de dingen duidelijker te zien. Eerst zullen we ontdekken hoe het voorverwarmingslampje op uw Volkswagen Polo 4 werkt en vervolgens de verschillende redenen waarom het oplicht tijdens het rijden

Waarvoor dient mijn Volkswagen Polo 4 gloeibougielampje?

Het primaire doel van het gloeibougielicht van de motor, dat is over het algemeen weergegeven door een gele spoel, is om ervoor te zorgen dat uw gloeibougies goed werken. Het moet in feite oplichten wanneer u uw Volkswagen Polo 4 inschakelt om u te vertellen dat ze de inlaatlucht in uw cilinders verwarmen en moet na een paar minuten uitgaan wanneer de motor draait. Het is daarom niet de verwachting dat dit voorverwarmingslampje blijft branden of gaat branden tijdens het rijden met uw motorvoertuig. Maar als het tijdens het rijden wordt ingeschakeld, kan dit op verschillende problemen wijzen, we zullen proberen de belangrijkste te noemen.

Wat te doen als het gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden op mijn Volkswagen Polo 4?

Een gloeilampje dat gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 4 of op een ander moment dan wanneer de motor is gestart, is ontworpen om u op de hoogte te stellen van een ander probleem dan uw bougies, we zullen dit nu bekijken. Hoe dan ook, een overschakeling naar het diagnosetool stelt u in staat de oorzaak van het oplichten van uw gloeilicht nauwkeurig te interpreteren.

Het lampje van mijn Volkswagen Polo 4 gaat branden en ik heb geen vermogen

De eerste situatie is dat u merkt dat uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 4 en dat u ook vermogensverlies ervaart. In dit geval kunnen verschillende complicaties de bliksem aantonen. Hier is een lijst met de belangrijkste motieven:

 • Uitgifte van EGR-klep, inderdaad, als u een vermogensverlies ondervindt, is het mogelijk dat uw EGR-klep verstopt is, in dit geval is het duidelijk dat uw voorverwarmingslampje gaat branden tijdens het rijden op Volkswagen Polo 4, omdat dit een van de problemen is waarvan het is de bedoeling om u op de hoogte te stellen. Laat de status van uw klep onderzoeken
 • Probleem met betrekking tot de turbo-overstroomklep, in deze situatie kan de ECU de turbo-inlaatdruk niet meer beheren, wat kan resulteren in een turboboost en een storing in de werking van de turbo.
 • Probleem in verband met de injectie, ofwel een injector die is vastgelopen of de injectiepomp die is gebroken door vijlsel of andere mogelijke vreemde voorwerpen die de goede werking ervan verstoren.
 • Tot slot, het laatste probleem dat kan leiden tot een gloei-indicatielampje op uw Volkswagen Polo 4 in combinatie met vermogensverlies, is dat uw brandstoffilter is te vuil, u zou schokken moeten ervaren vanwege een slechte brandstofstroom in de motor.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 8 ?

Mijn gloeibougielampje gaat branden of knipperen, maar geen verschil voor de prestaties van mijn Volkswagen Polo 4

Ten slotte geven we u de redenen voor een gloeibougielampje dat op uw Volkswagen Polo 4 gaat branden zonder dat u enig verschil voelt in vermogen of motorvoertuiggedrag. Over het algemeen is dit een elektronisch probleem:

 • Gloeibougierelais of zekeringen moeten worden vervangen, testen en indien nodig vervangen.
 • Een contactor / potentiometer op een van je pedalen (rem, gaspedaal of koppeling) is mislukt, vaak is een simpele demontage voldoende om het probleem op te lossen.
 • Je hebt ergens in je elektrische circuit een vals contact, test eerst de andere alternatieven, want het is niet eenvoudig om het alleen te vinden, we raden je aan om naar je autotechnicus te gaan.
 • Defecte injectiedruksensor, ECU-fout

  Voor meer tips over de Volkswagen Polo 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 4.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector