Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Polo 5

Een nieuw lampje op je dashboard? Je komt er niet achter waarom hij niet uitgaat… Het is typisch, een auto is ingewikkeld en er zijn meerdere oorzaken waarom een ​​lampje kan gaan branden. Als jouw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 5, het kan enkele problemen vertonen. In dit artikel zullen we er alles aan doen om u te helpen de zaken duidelijker te zien. Eerst zullen we ontdekken hoe het voorverwarmingslampje op uw Volkswagen Polo 5 werkt, en vervolgens de verschillende verklaringen die het oplicht tijdens het rijden

Waarvoor dient mijn Volkswagen Polo 5 gloeibougielampje?

Het primaire doel van het gloeibougielicht van de motor, dat is in de meeste gevallen vertegenwoordigd door een gele spoel, is om te garanderen dat uw gloeibougies correct werken. In werkelijkheid moet het oplichten wanneer u uw Volkswagen Polo 5 inschakelt om u te vertellen dat ze de inlaatlucht in uw cilinders verwarmen en na enkele ogenblikken moeten uitgaan wanneer de motor draait. Het is daarom niet de verwachting dat dit voorverwarmingslampje blijft branden of gaat branden tijdens het rijden met uw motorvoertuig. Desalniettemin, als het tijdens het rijden aangaat, kan dit duiden op meerdere storingen, we zullen proberen de belangrijkste te beschrijven.

Wat te doen als het gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden op mijn Volkswagen Polo 5?

Een gloeilampje dat gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 5 of op een ander moment dan wanneer de motor is gestart, is ontworpen om u op de hoogte te stellen van een ander probleem dan uw bougies, zullen we hier nu naar kijken. In ieder geval kunt u door over te schakelen naar de diagnosetool het motief voor het oplichten van uw gloeilicht precies begrijpen.

Het lampje van mijn Volkswagen Polo 5 gaat branden en ik heb geen vermogen

De eerste kans is dat je merkt dat je gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met je Volkswagen Polo 5 en dat je ook vermogensverlies ervaart. In dit geval kunnen enkele complicaties de bliksem aantonen. Hier is een lijst met de belangrijkste oorzaken:

 • Uitgifte van EGR-klep, inderdaad, als u vermogensverlies ondervindt, is het mogelijk dat uw EGR-klep verstopt is, in dit geval is het rationeel dat uw voorverwarmingslampje gaat branden tijdens het rijden op Volkswagen Polo 5 omdat dit een van de problemen is waarvan het is bedoeld om u te waarschuwen. Laat de status van uw ventiel controleren
 • Probleem in verband met de turbo-overstroomklepkan de ECU in deze situatie de turbo-inlaatdruk niet meer beheren, wat een turboboost en een storing in de werking van de turbo kan veroorzaken.
 • Probleem in verband met de injectie, ofwel een injector die vastgelopen is of de injectiepomp die beschadigd is door vijlsel of andere mogelijke vreemde voorwerpen die de goede werking ervan verstoren.
 • Tot slot, het laatste probleem dat kan leiden tot een gloei-indicatielampje op uw Volkswagen Polo 5 in combinatie met vermogensverlies, is dat uw brandstoffilter is te vuil, u zou schokken moeten voelen vanwege een slechte brandstofstroom in de motor.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Mijn gloeibougielampje gaat branden of knipperen, maar geen verschil voor de prestaties van mijn Volkswagen Polo 5

Om af te sluiten, geven we u de uitleg voor een gloeibougielampje dat op uw Volkswagen Polo 5 gaat branden zonder dat u enig verschil voelt in vermogen of motorvoertuiggedrag. Normaal gesproken is dit een elektronisch probleem:

 • Gloeibougierelais of zekeringen moeten worden vervangen, testen en indien nodig vervangen.
 • Een contactor / potentiometer op een van je pedalen (rem, gaspedaal of koppeling) is mislukt, vaak is een simpele demontage voldoende om het probleem op te lossen.
 • U heeft ergens in uw elektrische circuit een vals contact, controleer eerst de andere opties omdat het niet eenvoudig is om het alleen te vinden, we raden u aan om naar uw monteur te gaan.
 • Defecte injectiedruksensor, ECU-fout

  Voor meer tips over de Volkswagen Polo 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 5.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector