Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Polo 8

Een nieuw waarschuwingslampje op je dashboard? Je komt er niet achter waarom hij niet uitgaat… Het is normaal, een auto is ingewikkeld en er zijn meerdere redenen waarom een ​​lampje zou kunnen ontstaan. Als jouw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 8, het kan verschillende dingen signaleren. In dit bericht zullen we er alles aan doen om u te helpen de zaken duidelijker te zien. Eerst zullen we ontdekken hoe het voorverwarmingslampje op uw Volkswagen Polo 8 werkt, en vervolgens de verschillende oorzaken die het oplicht tijdens het rijden

Waarvoor dient mijn Volkswagen Polo 8 gloeibougielampje?

Het belangrijkste doel van het gloeibougielicht van de motor is over het algemeen gesymboliseerd door een gele spoel, is om te garanderen dat uw gloeibougies goed werken. In werkelijkheid moet het oplichten wanneer u uw Volkswagen Polo 8 inschakelt om u te vertellen dat ze de inlaatlucht in uw cilinders verwarmen en na enkele ogenblikken moeten uitgaan wanneer de motor draait. Dit voorverwarmingslampje is daarom niet bedoeld om aan te blijven of te gaan branden tijdens het rijden met uw voertuig. Desalniettemin, als het tijdens het rijden aangaat, kan het verschillende storingen vertonen, we zullen proberen de belangrijkste uit te leggen.

Wat te doen als het gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden op mijn Volkswagen Polo 8?

Een gloeilampje dat gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 8 of op een ander moment dan wanneer de motor is gestart, is bedoeld om u op de hoogte te stellen van een ander probleem dan uw bougies, we zullen dit nu bekijken. Door uw voertuig op het diagnoseapparaat aan te sluiten, kunt u in elk geval de reden voor het oplichten van uw gloeilicht goed begrijpen.

Het lampje van mijn Volkswagen Polo 8 gaat branden en ik heb last van stroomuitval

De eerste situatie is dat u merkt dat uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Polo 8 en dat u ook vermogensverlies ervaart. In dit geval kunnen verschillende zorgen de bliksem beschrijven. Hier is een lijst met de belangrijkste motieven:

 • Probleem van EGR-klep, in feite, als u door stroomuitval gaat, is het mogelijk dat uw EGR-klep is geblokkeerd, in dit geval is het logisch dat uw voorverwarmingslampje gaat branden tijdens het rijden op Volkswagen Polo 8 omdat dit een van de problemen is van waarvan verwacht wordt dat het u waarschuwt. Laat de status van uw ventiel testen
 • Probleem met betrekking tot de turbo-overstroomklep, in deze situatie kan de ECU de turbo-inlaatdruk niet meer beheren, wat een turboboost en een verstoring van de prestaties van de turbo kan veroorzaken.
 • Kwestie die relevant is voor de injectie, ofwel een injector die is vastgelopen of de injectiepomp die niet goed functioneert door vijlsel of andere mogelijke vreemde voorwerpen die de goede werking ervan verstoren.
 • Tot slot, het laatste probleem dat kan leiden tot een gloei-indicatielampje op uw Volkswagen Polo 8 in combinatie met vermogensverlies, is dat uw brandstoffilter is te vuil, u zou schokken moeten tegenkomen vanwege een slechte brandstofstroom in de motor.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Polo 6 ?

Mijn gloeibougielampje gaat branden of knipperen, maar geen verschil voor de prestaties van mijn Volkswagen Polo 8

Tot slot geven we u de oorzaken van een gloeibougielampje dat op uw Volkswagen Polo 8 gaat branden zonder dat u enig verschil voelt in vermogen of voertuiggedrag. In de meeste gevallen is dit een elektronisch probleem:

 • Gloeibougierelais of zekeringen moeten worden vervangen, testen en indien nodig vervangen.
 • Een contactor / potentiometer op een van je pedalen (rem, gaspedaal of koppeling) is mislukt, vaak is een simpele demontage voldoende om het probleem op te lossen.
 • U heeft ergens in uw elektrische circuit een vals contact, controleer eerst de andere alternatieven want het is niet eenvoudig om het alleen te vinden, wij raden u aan om naar uw monteur te gaan.
 • Defecte injectiedruksensor, ECU-fout

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 8 in de categorie Volkswagen Polo 8.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector