Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Transporter 5

Een nieuw lampje op je dashboard? Je snapt niet waarom hij niet uitgaat… Het is normaal, een auto is ingewikkeld en er zijn meerdere oorzaken waarom een ​​lampje kan ontstaan. In gevallen waarin uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Transporter 5, kan het verschillende dingen betekenen. Op deze pagina zullen we er alles aan doen om u te helpen de zaken duidelijker te zien. Eerst zullen we zien hoe het voorverwarmingslampje op uw Volkswagen Transporter 5 werkt, en vervolgens de verschillende redenen waarom het oplicht tijdens het rijden

Wat is de rol van mijn Volkswagen Transporter 5 gloeibougielampje?

Het belangrijkste doel van het gloeibougielicht van de motor is meestal gesymboliseerd door een gele spoel, is om ervoor te zorgen dat uw gloeibougies correct werken. In werkelijkheid moet het oplichten wanneer u uw Volkswagen Transporter 5 inschakelt om u te vertellen dat ze de inlaatlucht in uw cilinders verwarmen en na enkele ogenblikken moeten uitgaan wanneer de motor draait. Dit voorverwarmingslampje zal daarom naar verwachting niet blijven branden of branden tijdens het rijden met uw auto. Maar als het tijdens het rijden aangaat, kan het verschillende problemen vertonen, we zullen proberen de belangrijkste te noemen.

Wat te doen als het gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden op mijn Volkswagen Transporter 5?

Een gloeilampje dat gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Transporter 5 of op een ander moment dan wanneer de motor is gestart, is bedoeld om u te waarschuwen voor een ander probleem dan uw bougies, we zullen dit nu bekijken. In ieder geval zal een overschakeling naar het diagnosetool u in staat stellen de uitleg voor het oplichten van uw gloeilicht nauwkeurig te begrijpen.

Het gloeilampje van mijn Volkswagen Transporter 5 gaat branden en ik heb last van stroomuitval

De eerste situatie is dat u merkt dat uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Transporter 5 en dat u ook vermogensverlies ervaart. In een dergelijk geval kunnen verschillende problemen de aanwezigheid ervan aantonen. Hier is een lijst met de belangrijkste oorzaken:

 • Probleem van EGR-klep, inderdaad, als u vermogensverlies heeft, is het mogelijk dat uw EGR-klep verstopt is, in dit geval is het duidelijk dat uw voorverwarmingslampje gaat branden tijdens het rijden met Volkswagen Transporter 5 omdat het een van de storingen is waarvan het wordt verwacht u te waarschuwen. Laat de status van uw ventiel testen
 • Problemen in verband met de turbo-overstroomklep, in deze situatie kan de ECU de turbo-inlaatdruk niet meer regelen, wat een turboboost en een storing in de werking van de turbo kan veroorzaken.
 • Problemen met de injectie, ofwel een verstuiver die is vastgelopen of de injectiepomp die is beschadigd door vijlsel of andere mogelijke vreemde voorwerpen die de goede werking ervan verstoren.
 • Tot slot, het laatste probleem dat kan leiden tot een gloei-indicatielampje op uw Volkswagen Transporter 5 in combinatie met vermogensverlies, is dat uw brandstoffilter is te vuil, u zou schokken moeten tegenkomen vanwege een slechte brandstofstroom in de motor.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 6 uitschakelen?

Mijn gloeibougielampje gaat branden of knipperen, maar geen verschil met de prestaties van mijn Volkswagen Transporter 5

Ter afsluiting geven we u de redenen voor een gloeibougielampje dat op uw Volkswagen Transporter 5 gaat branden zonder dat u enig verschil voelt in vermogen of autogedrag. In de meeste gevallen is dit een elektronisch probleem:

 • Gloeibougierelais of zekeringen moeten worden vervangen, testen en indien nodig vervangen.
 • Een contactor / potentiometer op een van je pedalen (rem, gaspedaal of koppeling) is mislukt, vaak is een simpele demontage voldoende om het probleem op te lossen.
 • U hebt ergens in uw elektrische circuit een vals contact, test eerst de andere oplossingen omdat het niet eenvoudig is om het alleen te vinden, we raden u aan naar uw reparatiewerkplaats te gaan.
 • Defecte injectiedruksensor, ECU-fout

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector