Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Transporter

Een nieuw waarschuwingslampje op je dashboard? Je begrijpt niet waarom hij niet uitgaat… Het is typisch, een auto is complex en er zijn meerdere oorzaken waarom een ​​lampje kan gaan branden. In gevallen waarin uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Transporter, kan het mogelijk wijzen op verschillende zorgen. Op deze pagina zullen we er alles aan doen om u te helpen de zaken duidelijker te zien. Eerst zullen we ontdekken hoe het voorverwarmingslampje op uw Volkswagen Transporter werkt en vervolgens de verschillende oorzaken die het oplicht tijdens het rijden

Wat is de rol van mijn Volkswagen Transporter gloeibougie lampje?

De primaire rol van het gloeibougielicht van de motor, dat is in de meeste gevallen vertegenwoordigd door een gele spoel, is om te garanderen dat uw gloeibougies correct werken. Het moet inderdaad gaan branden wanneer u uw Volkswagen Transporter inschakelt om u te vertellen dat ze de inlaatlucht in uw cilinders verwarmen en moet na een paar minuten uitgaan wanneer de motor draait. Dit voorverwarmingslampje zal daarom naar verwachting niet blijven branden of branden tijdens het rijden met uw auto. Desalniettemin, als het tijdens het rijden wordt ingeschakeld, kan dit op verschillende problemen wijzen, we zullen proberen de belangrijkste aan te wijzen.

Wat te doen als het gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden op mijn Volkswagen Transporter?

Een gloeilampje dat gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Transporter of op een ander moment dan wanneer de motor is gestart, is bedoeld om u te waarschuwen voor een ander probleem dan uw bougies, we zullen dit nu bekijken. Hoe het ook zij, als u uw voertuig op het diagnoseapparaat aansluit, kunt u de verklaring voor het oplichten van uw gloeilicht precies vertalen.

Het gloeilampje van mijn Volkswagen Transporter gaat branden en ik heb last van stroomuitval

De eerste mogelijkheid is dat u merkt dat uw gloeibougielampje gaat branden tijdens het rijden met uw Volkswagen Transporter en dat u ook vermogensverlies ervaart. In dit geval kunnen verschillende complicaties de bliksem beschrijven. Hier is een lijst met de belangrijkste oorzaken:

 • Probleem van EGR-klep, inderdaad, als u vermogensverlies heeft, is het mogelijk dat uw EGR-klep is geblokkeerd, in dit geval wordt verwacht dat uw voorverwarmingslampje gaat branden tijdens het rijden op Volkswagen Transporter omdat dit een van de problemen is waarvan het is bedoeld om u op de hoogte te stellen. Laat de status van uw ventiel testen
 • Probleem in verband met de turbo-overstroomklep, in deze situatie kan de ECU de turbo-inlaatdruk niet meer beheren, wat kan leiden tot een turboboost en een verstoring van de prestaties van de turbo.
 • Kwestie die relevant is voor de injectie, ofwel een injector die vastgelopen is of de injectiepomp die niet goed functioneert door vijlsel of andere mogelijke vreemde voorwerpen die de goede werking ervan beïnvloeden.
 • Tot slot, het laatste probleem dat kan leiden tot een gloei-indicatielampje op uw Volkswagen Transporter in combinatie met vermogensverlies, is dat uw brandstoffilter is te vuil, u zou schokken moeten tegenkomen vanwege een slechte brandstofstroom in de motor.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter 6 verwijderen?

Mijn gloeibougielampje gaat branden of knipperen, maar geen verschil voor de prestaties van mijn Volkswagen Transporter

Ten slotte geven we u de oorzaken van een gloeibougielampje dat op uw Volkswagen Transporter gaat branden zonder dat u enig verschil voelt in vermogen of autogedrag. In de meeste gevallen is dit een elektronisch probleem:

 • Gloeibougierelais of zekeringen moeten worden vervangen, testen en indien nodig vervangen.
 • Een contactor / potentiometer op een van je pedalen (rem, gaspedaal of koppeling) is mislukt, vaak is een simpele demontage voldoende om het probleem op te lossen.
 • Je hebt ergens in je elektrische circuit een vals contact, test eerst de andere alternatieven, want het is niet eenvoudig om het alleen te vinden, we raden je aan om naar je reparatiewerkplaats te gaan.
 • Defecte injectiedruksensor, ECU-fout

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector