Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

GPS updaten op mijn Volkswagen Up! ?

Bepaalde kenmerken van onze voertuigen zorgen ervoor dat u profiteert van een hoog rijcomfort! Als u een GPS in uw auto heeft, kunt u zich volledig op de weg concentreren, hoewel u zonder complicaties naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het van levensbelang om de GPS van uw Volkswagen Up! , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede, hoe de GPS van een Volkswagen Up! .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen Up!

In dit deel gaan we zien hoe de GPS van een Volkswagen Up! werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Dat het direct in het dashboard van uw Volkswagen Up! maakt het hopeloos om de gps uit je auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het wordt vaak, in overeenstemming met het jaar, bevestigd aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan uw geluidssysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u van richting verandert, wat het risico beperkt dat u van koers verandert.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Up!

Het andere soort GPS voor Volkswagen Up!

Nadat u de positieve aspecten hebt gezien en voordat u de details heeft besproken hoe u de GPS van uw Volkswagen Up! , zullen we vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die er zijn voor een Volkswagen Up!, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die niettemin zeer gebruiksvriendelijk zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, geeft je het gevoel dat je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS van een Volkswagen Up!?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar op zoek bent, hoe update je de GPS van je Volkswagen Up!? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Updaten van oude GPS op Volkswagen Up!

De oude GPS-systemen die aanwezig zijn op de Volkswagen Up! tot de jaren 2000/2005 gebruiken deze GPS specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volkswagen Up! is om naar de autodealer te gaan wie er voor zorgt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto te verbinden met Volkswagen Up! ?

Updaten van de GPS van Volkswagen Up! via SD of USB

Dit type gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste bedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Up!’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates te maken. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector