Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

GPS Volkswagen Polo 4 werkt niet Volkswagen Polo 4

Nieuwere voertuigen bevatten een steeds indrukwekkender aantal opties. Of het nu gaat om bluetooth om de muziek op je telefoon te horen, wifi om de internetverbinding te behouden of geïntegreerde gps, autofabrikanten zijn ons nog niet helemaal verrast. In dit artikel gaan we ons concentreren op een zeer praktische functie die u kan hinderen als deze niet werkt. Inderdaad, we gaan je helpen om het op te lossen problemen met GPS die niet meer werken op een Volkswagen Polo 4 . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe de GPS van een motorvoertuig werkt en vervolgens waarom werkt de GPS van een Volkswagen Polo 4 niet? En, eindelijk, hoe het op te lossen.

Hoe werkt een Volkswagen Polo 4 GPS?

Alvorens te zien waarom de GPS van je Volkswagen Polo 4 het niet meer doet , we zullen eerst kijken hoe het werkt, zodat u alle auto-onderdelen van deze inhoud kunt achterhalen.

We kennen nu alle GPS op smartphones die ons aanzienlijk helpen in ons dagelijks leven, maar we weten niet constant hoe ze werken, hier is een lijst met hun belangrijkste functies:

 • De GPS van een Volkswagen Polo 4 werkt zoals alle apparaten die deze technologie gebruiken, ze gebruiken het netwerk van satellieten in een baan om de aarde (24 satellieten op 20 km hoogte). Met deze satellieten kunt u de positie van het GPS-apparaat driehoekig maken en zo exacte informatie geven over de positie van uw Volkswagen Polo 000. Het is noodzakelijk om 4 satellieten tegelijkertijd vast te leggen om nauwkeurige informatie te hebben, vandaar de ontvangstfouten wanneer u zich in een door land omgeven of bergachtig gebied bevindt. gebieden.
 • Een afspeelscherm en aanraak- of knopbediening om te communiceren en in te stellen.
 • Gebruik de antenne van uw radio om de GPS-ontvangst te optimaliseren. Daarom is een gps van een motorvoertuig correcter en effectiever dan een gps van een smartphone.
Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

Waarom werkt de GPS op mijn Volkswagen Polo 4 niet meer?

Nu gaan we verder met de GPS-problemen op uw Volkswagen Polo 4 . Er zijn er maar een paar, we zullen proberen ze allemaal op te sommen, zodat u een reden kunt vinden waarom uw GPS niet meer werkt:

 • De GPS van mijn Volkswagen Polo 4 pikt het signaal niet meer op: Als je problemen hebt met de ontvangst van het GPS-signaal op je Volkswagen Polo 4, als je helemaal geen signaalontvangst hebt of als het herhaaldelijk hapert, moet je een antenneprobleem hebben. Het is inderdaad de antenne die ervoor zorgt dat de waarschuwing van uw GPS wordt verbeterd. Het is mogelijk dat je de bug van 6 april 2019 hebt doorstaan ​​die betrekking heeft op de GPS van de jaren 2000, we leggen later uit hoe je dit kunt oplossen.
 • De GPS van mijn Volkswagen Polo 4 geeft me slechte navigatie-informatie: Als de GPS van uw Volkswagen Polo 4 u slechte informatie geeft en de neiging heeft om te verdwalen of zoek te raken, is het zeer goed mogelijk dat u een kaartprobleem heeft. Het wegennet evolueert zelfs regelmatig en het is mogelijk dat uw cartografie niet up-to-date.
 • Mijn GPS-scherm is bevroren: : Nou, als je GPS-scherm bugs, bevriest of niet reageert, heb je zeker een elektrisch probleem of een bug in het besturingssysteem van de GPS van je Volkswagen Polo 4.

  Hoe los je de GPS op een Volkswagen Polo 4 op?

  We gaan nu verder met het laatste deel van ons artikel waarmee u dit kunt doen repareer de buggy GPS van uw Volkswagen Polo 4 . Om dit te bereiken, zullen we achtereenvolgens de complicaties bekijken die we in het vorige deel hebben opgericht en u de remedie voor elk ervan geven:

  • Complicaties GPS-ontvangst Volkswagen Polo 4: Als je ontvangstcomplicaties hebt, of je nu regelmatig of continu bent, zal het probleem zeker te wijten zijn aan je ontvangstapparatuur, dat wil zeggen de antenne op je dak. Zorg er dus voor dat het niet is aangetast door schokken, draaien of andere schade, als dit het geval is, vervang het dan door een nieuw exemplaar.
  • GPS Volkswagen Polo 4 bug van 6 april 2019: Deze bug is nu bekend bij de autodealers, het is een softwareprobleem, in werkelijkheid is er elke 20 jaar een probleem met het beheer van de datum van de GPS-software, en deze datum arriveerde op 6 april 2019, veel oude generatie GPS werkt niet meer. Om dit probleem op te lossen, gaat u naar de instellingen van uw GPS en wijzigt u de datum handmatig.
  • GPS Volkswagen Polo 4 mapping complicaties: In dit scenario, als uw gps u slechte informatie geeft, moet u update de gps van uw Volkswagen Polo 4, denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit onderwerp om te bepalen aan welke procedure u zich moet houden. Dit kan mogelijk ook enkele bugs in het besturingssysteem oplossen.
  • Ten slotte, als uw GPS niet meer wordt ingeschakeld en het scherm bevriest, ondervindt u waarschijnlijk een elektrisch probleem . Wij raden u aan de staat van de zekeringen te controleren. Als het scherm van uw Volkswagen Polo 4 het niet meer doet, hebben we een inhoudsopgave gedaan om u te helpen dit probleem op te lossen.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 4 in de categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Polo 3?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector