Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

GPS Volkswagen Polo 5 werkt niet Volkswagen Polo 5

Nieuwere auto’s bevatten een steeds indrukwekkender aantal opties. Of het nu gaat om bluetooth om van de muziek op je telefoon te genieten, wifi om de internetverbinding te behouden of ingebouwde gps, autofabrikanten hebben ons nog steeds niet verrast. In dit artikel gaan we ons concentreren op een zeer praktische optie die u kan hinderen als deze niet werkt. In werkelijkheid gaan we je helpen om het op te lossen problemen met GPS die niet meer werken op een Volkswagen Polo 5 . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe de GPS van een motorvoertuig functioneert en vervolgens waarom werkt de GPS van een Volkswagen Polo 5 niet? En, eindelijk, hoe het op te lossen.

Hoe werkt een Volkswagen Polo 5 GPS?

Alvorens te zien waarom de GPS van je Volkswagen Polo 5 het niet meer doet , we zullen eerst kijken hoe het werkt, zodat u alle delen van deze inhoudspagina kunt begrijpen.

We kennen nu alle GPS op smartphones die ons enorm helpen in ons dagelijks leven, maar we weten niet constant hoe ze werken, hier is een lijst met hun belangrijkste functies:

 • De GPS van een Volkswagen Polo 5 functioneert zoals alle apparaten die deze technologie gebruiken, ze gebruiken het netwerk van satellieten in een baan om de aarde (24 satellieten op 20 km hoogte). Met deze satellieten kunt u de positie van het GPS-apparaat driehoekig maken en zo exacte informatie geven over de positie van uw Volkswagen Polo 000. Het is noodzakelijk om 5 satellieten tegelijkertijd vast te leggen om correcte informatie te hebben, vandaar de ontvangstfouten wanneer u zich in een door land omgeven of bergachtig gebied bevindt. gebieden.
 • Een afspeelscherm en aanraak- of knopbediening om te communiceren en in te stellen.
 • Gebruik de antenne van uw radio om de GPS-ontvangst te maximaliseren. Daarom is een gps van een motorvoertuig nauwkeuriger en effectiever dan een gps van een smartphone.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 8 neer?

Waarom werkt de GPS op mijn Volkswagen Polo 5 niet meer?

Nu gaan we verder met de GPS-problemen op uw Volkswagen Polo 5 . Er zijn er maar een paar, we zullen proberen ze allemaal op te sommen, zodat u een reden kunt vinden waarom uw GPS niet meer werkt:

 • De GPS van mijn Volkswagen Polo 5 pikt het signaal niet meer op: Als je problemen hebt met de ontvangst van het GPS-signaal op je Volkswagen Polo 5, als je helemaal geen signaalontvangst hebt of als het herhaaldelijk hapert, moet je een antenneprobleem hebben. In werkelijkheid is het de antenne die zal zorgen voor een betere weergave van uw GPS. Het is mogelijk dat je de bug van 6 april 2019 hebt doorstaan ​​die betrekking heeft op de GPS van de jaren 2000, we leggen later uit hoe je dit kunt oplossen.
 • De GPS van mijn Volkswagen Polo 5 geeft me slechte navigatie-informatie: Als de GPS van uw Volkswagen Polo 5 u slechte informatie geeft en de neiging heeft om te verdwalen of zoek te raken, is het zeer goed mogelijk dat u een kaartprobleem heeft, inderdaad, het wegennet evolueert voortdurend en het is mogelijk dat uw cartografie niet bijgewerkt.
 • Mijn GPS-scherm is bevroren: : Nou, als je GPS-scherm bugs, bevriest of niet reageert, heb je waarschijnlijk last van een elektrisch probleem of een bug in het besturingssysteem van de GPS van je Volkswagen Polo 5.

  Hoe los je de GPS op een Volkswagen Polo 5 op?

  We gaan nu verder met het laatste deel van onze richtlijn dat u toelaat repareer de buggy GPS van uw Volkswagen Polo 5 . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we achtereenvolgens de problemen bespreken die we in het vorige deel hebben geïdentificeerd en u de oplossing voor elk ervan geven:

  • GPS-ontvangstproblemen Volkswagen Polo 5: Als u ontvangstproblemen heeft, of die nu frequent of langdurig zijn, zal het probleem ongetwijfeld komen van uw ontvangstapparatuur, dat wil zeggen de antenne op uw dak. Zorg er dus voor dat het niet is aangetast door schokken, draaien of andere schade, als dit het geval is, vervang het dan door een nieuw exemplaar.
  • GPS Volkswagen Polo 5 bug van 6 april 2019: Deze bug is nu goed bekend bij de dealers, het is een softwareprobleem, inderdaad, elke 20 jaar is er een probleem met het beheer van de datum van de GPS-software, en deze datum kwam op 6 april 2019, veel oude generatie GPS stopte functioneren. Om dit probleem op te lossen, gaat u naar de instellingen van uw GPS en wijzigt u de datum handmatig.
  • GPS Volkswagen Polo 5 mapping problemen: In deze situatie, als uw GPS u slechte informatie geeft, moet u de GPS van uw Volkswagen Polo 5 bijwerken. Aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp om het proces te identificeren waaraan u zich moet houden. Dit kan net zo goed enkele bugs in het besturingssysteem oplossen.
  • Ten slotte, als uw GPS niet meer wordt ingeschakeld en het scherm bevriest, heeft u waarschijnlijk een elektrisch probleem . Wij raden u aan om de staat van de zekeringen te controleren. Als het scherm van uw Volkswagen Polo 5 het niet meer doet, hebben we een inhoudspagina gemaakt om u te helpen dit probleem op te lossen.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 5 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 5.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 6 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector