Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

GPS Volkswagen Polo werkt niet Volkswagen Polo

Nieuwere voertuigen bevatten een steeds opmerkelijker aantal functies. Of het nu gaat om bluetooth om de muziek op je telefoon te horen, wifi om de internetverbinding te behouden of ingebouwde gps, automobielfabrikanten hebben ons nog niet verbaasd. In dit artikel gaan we ons concentreren op een zeer waardevolle optie die u kan hinderen als deze niet werkt. In werkelijkheid gaan we u helpen bij het oplossen problemen met GPS die niet meer werken op een Volkswagen Polo . Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe de GPS van een motorvoertuig werkt en vervolgens waarom werkt de gps van een Volkswagen Polo niet? En, eindelijk, hoe het te corrigeren.

Hoe werkt een Volkswagen Polo GPS?

Alvorens te zien waarom de gps van uw Volkswagen Polo niet meer werkt , we zullen eerst kijken hoe het werkt, zodat u alle auto-onderdelen van deze inhoudspagina kunt achterhalen.

We kennen nu alle GPS op smartphones die ons enorm helpen in ons dagelijks leven, maar we weten niet constant hoe ze werken, hier is een lijst met hun belangrijkste kenmerken:

 • De GPS van een Volkswagen Polo werkt zoals alle apparaten die deze technologie gebruiken, ze gebruiken het netwerk van satellieten in een baan om de aarde (24 satellieten op 20 km hoogte). Met deze satellieten kunt u de positie van het GPS-apparaat driehoekig maken en zo exacte informatie geven over de positie van uw Volkswagen Polo. Het is vereist om 000 satellieten tegelijkertijd te vangen om nauwkeurige informatie te hebben, vandaar de ontvangstbugs wanneer u zich in niet aan zee grenzende of bergachtige gebieden bevindt.
 • Een afspeelscherm en aanraak- of knopbediening om te communiceren en in te stellen.
 • Gebruik de antenne van uw radio om de GPS-ontvangst te optimaliseren. Daarom is een gps van een motorvoertuig correcter en krachtiger dan een gps van een smartphone.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Polo 3 ?

Waarom werkt de GPS op mijn Volkswagen Polo niet meer?

Nu gaan we verder met het GPS-problemen op uw Volkswagen Polo . Er zijn er maar een paar, we zullen proberen ze allemaal op te sommen, zodat u een reden kunt ontdekken waarom uw GPS niet meer werkt:

 • De gps van mijn Volkswagen Polo pikt het signaal niet meer op: Als u complicaties ondervindt bij de ontvangst van de GPS-ontvangst op uw Volkswagen Polo, als u helemaal geen signaalontvangst heeft of als het herhaaldelijk afluistert, moet u een antenneprobleem hebben. In feite is het de antenne die zorgt voor een betere alertheid van uw GPS. Het is mogelijk dat u de bug van 6 april 2019, die betrekking heeft op de GPS van de jaren 2000, heeft doorstaan, we beschrijven later hoe u deze kunt corrigeren.
 • De GPS van mijn Volkswagen Polo geeft me slechte navigatie-informatie: Als de GPS van uw Volkswagen Polo geeft je slechte info en heeft de neiging om te verdwalen of zoekgeraakt, is het zeer wel mogelijk dat je een mapping probleem hebt, in waarheid, is het wegennet voortdurend veranderende en het is mogelijk dat uw cartografie is niet actueel.
 • Mijn GPS-scherm is bevroren: : Nou, als uw gps-scherm een ​​storing vertoont, vastloopt of niet reageert, wordt u vrijwel zeker getroffen door een elektrisch probleem of een fout in het besturingssysteem van de gps van uw Volkswagen Polo.

  Hoe corrigeer je de GPS op een Volkswagen Polo?

  We gaan nu verder met het laatste deel van onze inhoudspagina waar u in staat zult zijn repareer de buggy GPS van uw Volkswagen Polo . Om dit te doen, zullen we achtereenvolgens de complicaties bespreken die we in het vorige deel hebben vastgesteld en u de remedie voor elk van hen geven:

  • Complicaties bij GPS-ontvangst Volkswagen Polo: Als u ontvangstcomplicaties heeft, als deze frequent of langdurig zijn, zal het probleem ongetwijfeld het gevolg zijn van uw ontvangstapparatuur, dwz de antenne op uw dak. Zorg er dus voor dat het niet is beschadigd door een schok, verdraaiing of andere schade, vervang in dat geval het door een nieuw exemplaar.
  • GPS Volkswagen Polo bug van 6 april 2019: Deze bug is nu goed bekend bij de dealers, het is een softwareprobleem, in werkelijkheid is er elke 20 jaar een probleem met het beheer van de datum van de GPS-software, en deze datum kwam op 6 april 2019, veel oude generatie GPS gestopt met werken. Om dit probleem op te lossen, gaat u naar de instellingen van uw GPS en wijzigt u de datum handmatig.
  • GPS Volkswagen Polo mapping complicaties: In dit scenario, als uw gps u slechte informatie geeft, moet u update de gps van uw Volkswagen Polo, denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze website over dit onderwerp om de te volgen procedure te bepalen. Dit kan mogelijk ook enkele bugs in het besturingssysteem oplossen.
  • Ten slotte, als je GPS niet meer wordt ingeschakeld en het scherm bevriest, heb je vrijwel zeker een elektrisch probleem . We raden u aan om de staat van de zekeringen te controleren. Als het scherm van uw Volkswagen Polo niet meer werkt, hebben we een inhoudspagina gemaakt om u te helpen dit probleem op te lossen.

  Mocht u nog andere vragen hebben over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Volkswagen Polo, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector