Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat

In deze moderne tijd is het belangrijk om uw auto in de gaten te houden. Als u er niet het minimale routineonderhoud aan uitvoert, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto verdort. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de symptomen die autobezitters het meest hindert, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Passat . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te analyseren, zullen we eerst ontdekken waar dit riemwaarschuwingslampje op Volkswagen Passat mee overeenkomt, dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Passat ? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Passat

Dus we beginnen met de inhoudspagina over de veiligheidsgordelverlichting op Volkswagen Passat . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u heeft er misschien maar één of één per stoel, zullen de bestuurder informeren en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volkswagen Passat wordt ingeschakeld. Het kan worden gecombineerd met aanwezigheidssensor , die dankzij een weegsensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om ervoor te zorgen dat u zich bewust bent van het weglaten.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Passat 7 starten?

Waarom gaat het gordellampje branden bij Volkswagen Passat?

We gaan nu verder met de abnormale oorzaken voor de riemverlichting om Volkswagen Passat in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels effectief zijn vastgemaakt terwijl u in uw Volkswagen Passat rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Passat gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen effectief zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Volkswagen Passat?

Nu dat we hebben de complicaties die u kunt hebben met uw gordellicht dat op uw Volkswagen Passat . blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt repareer het en schakel het gordellampje op het dashboard van uw Volkswagen Passat . uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem te wijten is aan een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien vaak een eenvoudige boodschappentas de sensor kan activeren en het gordellicht kan verlichten op uw Volkswagen Passat. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren defect zijn, moet je naar een monteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, anders moet je het doen Als u het vervangt, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, anders moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, u moet de zekeringkast in het interieur van uw Volkswagen Passat bekijken.
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Passat 8, wat te doen ?

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector