Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Rabbit

Het is tegenwoordig van essentieel belang dat u uw auto in de gaten houdt, uiteraard, als u er niet de minste routineonderhoud aan doet, of als u geen signalen van ongebruikelijkheid overweegt, loopt u het risico uw auto te zien verwelken. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op gaan richten, een van de symptomen die de meeste chauffeurs stoort, is de veiligheidsgordel lampje op Volkswagen Rabbit . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken wat dit waarschuwingslicht op de Volkswagen Rabbit betekent, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Rabbit? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Rabbit

We beginnen dus met de richtlijn over de veiligheidsgordelverlichting op Volkswagen Rabbit . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volkswagen Rabbit wordt ingeschakeld. Er kan mee worden verbonden aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u zich bewust bent van het verzuim.

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Volkswagen Rabbit?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor de riemverlichting om Volkswagen Rabbit in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Volkswagen Rabbit rijdt, is het in dat geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Rabbit gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Rabbit?

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden bij Volkswagen Rabbit?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volkswagen Rabbit blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volkswagen Rabbit uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen staat, aangezien af ​​en toe een eenvoudige boodschappentas de sensor kan activeren en het gordellicht kan verlichten op uw Volkswagen Rabbit. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een monteur om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, anders moet je het doen Als je hem vervangt, kun je er een paar vinden in autobreuk, anders moet je 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, je moet de zekeringenkast van je Volkswagen Rabbit eens bekijken.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Rabbit te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector