Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo S60

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig erg belangrijk, in feite, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen signalen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico dat uw auto wegkwijnt. Dit is precies het thema waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties die automobilisten het meest stoort, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo S60 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te onderzoeken, zullen we eerst uitvinden wat dit waarschuwingslicht op de Volvo S60 betekent, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Volvo S60? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo S60

Dus we beginnen met de artikelinhoud over de veiligheidsgordellampje op Volvo S60 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u heeft er misschien maar één of één per stoel, hebben de functie om de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij gaat aan als het contact van je Volvo S60 wordt aangezet. Er kan verbinding mee worden gemaakt aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan identificeren. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede methode om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte wordt gebracht van het verzuim.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volvo S60?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij de Volvo S60?

We gaan nu verder met de abnormale oorzaken voor het riemlicht om Volvo S60 in te schakelen . Bij normaal gebruik moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende zorgen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator licht onverwachts op met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt terwijl u in uw Volvo S60 rijdt, is het in dat geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volvo S60-gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Volvo S60?

Nu dat we hebben de problemen die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volvo S60 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volvo S60 uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem te wijten is aan een aanwezigheidssensor, moet u onderzoeken of er geen gewicht op uw stoelen zit, omdat soms een eenvoudige boodschappentas de sensor kan veroorzaken en het gordellicht kan laten branden op uw Volvo S60. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een automonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om erachter te komen of iets het blokkeert, anders moet je het doen verander het, je kunt er enkele ontdekken in autobreuk, anders moet je 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw problemen leidt, u moet de zekeringenkast in uw Volvo S60 controleren.
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volvo S60?

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector