Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo S90

De zorg voor uw voertuig is in deze moderne tijd van fundamenteel belang, in feite, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen rekening houdt met ongewone signalen, loopt u het risico uw auto te verwelken. Dit is precies de kwestie waar we het in dit artikel over zullen hebben, een van de symptomen die autobezitters het meest stoort, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo S90 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te analyseren, zullen we eerst ontdekken waar dit gordelwaarschuwingslicht op Volvo S90 mee correspondeert, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Volvo S90? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo S90

We beginnen dus met het artikel over de veiligheidsgordelverlichting op Volvo S90 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw auto, u mag er maar één of één per stoel hebben, heeft de functie om de bestuurder op de hoogte te stellen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volvo S90 wordt ingeschakeld. Het kan gecombineerd worden met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om uzelf niet in gevaar te brengen. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om er zeker van te zijn dat u op de hoogte wordt gebracht van het verzuim.

Weiterlesen:
Het lampje van de brandstofmeter blijft branden op mijn Volvo S90, wat te doen?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij de Volvo S90?

We gaan nu over op de abnormale redenen voor het riemlicht om Volvo S90 in te schakelen . Bij normaal gebruik mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw gordelindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt tijdens het rijden in uw Volvo S90, in dit geval is het mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volvo S90-gordelwaarschuwingslampje gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem veroorzaakt als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Volvo S90?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volvo S90 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volvo S90 uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien een eenvoudige boodschappentas vaak de sensor kan veroorzaken en de riem kan doen oplichten lampje op uw Volvo S90. Heb je niets op je stoelen en zijn je sensoren defect, dan moet je naar een automonteur om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, anders moet je het doen Als je hem vervangt, kun je er een paar vinden in autobreuk, anders moet je 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw complicaties veroorzaakt, u moet de zekeringenkast in uw Volvo S90 eens bekijken.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volvo S90, wat te doen?

Als u meer handleidingen over de Volvo S90 wenst, ga dan naar onze categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector