Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo V60

Het is in deze moderne tijd belangrijk om uw auto in de gaten te houden. Als u er niet de minimale routineonderhoud van doet of als u geen rekening houdt met tekenen van ongewoonheid, loopt u het risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen focussen, een van de tekenen die de meeste chauffeurs storen is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo V60 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te analyseren, zullen we eerst zien waar dit gordelwaarschuwingslicht op Volvo V60 mee correspondeert, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Volvo V60? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo V60

Dus we beginnen met de richtlijn over de veiligheidsgordelverlichting op Volvo V60 . Dit of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, mag u er maar één of één per stoel hebben, heeft als doel de bestuurder op de hoogte te stellen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volvo V60 wordt ingeschakeld. Het kan gecombineerd worden met aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslampje is een goede techniek om uzelf niet in gevaar te brengen. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om er zeker van te zijn dat u zich bewust bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Volvo V60?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij de Volvo V60?

We gaan nu verder met de abnormale redenen voor het riemlicht om Volvo V60 in te schakelen . Na verloop van tijd mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u mogelijk heeft met uw gordelindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat per ongeluk aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels effectief zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Volvo V60 rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volvo V60-gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen effectief zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Volvo V60?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volvo V60 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volvo V60 uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u onderzoeken of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien af ​​en toe een eenvoudige boodschappentas in de sensor kan resulteren en de gordelverlichting op uw Volvo V60. Heb je niets op je stoelen en zijn je sensoren defect, dan moet je naar een motormonteur om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als u het verandert, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, in elk ander geval moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw complicaties leidt, u moet de zekeringenkast in uw Volvo V60 eens bekijken.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op de Volvo V60?

Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector