Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo XC60

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig erg belangrijk, in feite, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van ongebruikelijkheid, loopt u het risico uw auto te zien verwelken . Dit is precies het onderwerp dat we in dit artikel gaan bespreken, een van de signalen die automobilisten het meest storen, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo XC60 . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te onderzoeken, zullen we eerst ontdekken waar dit waarschuwingslicht voor de riem op de Volvo XC60 mee overeenkomt, en dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Volvo XC60? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo XC60

Dus we beginnen met de artikelinhoud over de veiligheidsgordellampje op Volvo XC60 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u heeft er misschien maar één of één per stoel, moeten de bestuurder waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij gaat aan als het contact van uw Volvo XC60 wordt aangezet. Er kan mee worden verbonden aanwezigheidssensor , die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om uzelf niet in gevaar te brengen. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de omissie.

Weiterlesen:
Waar vind ik de claxonzekering op de Volvo XC60?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij de Volvo XC60?

We gaan nu verder met de abnormale redenen voor het riemlicht om de Volvo XC60 in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon gaan branden als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Volvo XC60 rijdt, is het in dit geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volvo XC60 gordelwaarschuwingslampje gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Volvo XC60?

Nu dat we hebben de problemen die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volvo XC60 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt bevestig het en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volvo XC60 uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : In het geval dat u in staat bent geweest om te identificeren dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen staat, aangezien af ​​en toe een eenvoudige boodschappentas de sensor kan overbrengen en op de gordellamp op uw Volvo XC60. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een autotechnicus om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als u het verandert, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, in elk ander geval moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw problemen leidt, u moet de zekeringenkast in uw Volvo XC60 eens bekijken.
Weiterlesen:
Waar is de starter op de Volvo XC60?

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volvo XC60, aarzel dan niet om onze Volvo XC60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector