Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volvo XC90

Aandacht besteden aan uw auto is erg belangrijk in deze moderne tijd, inderdaad, als u er niet het minste onderhoud aan doet of als u geen tekenen van abnormaliteit opmerkt, loopt u het risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties die automobilisten het meest stoort, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo XC90 . Om u te helpen dit waarschuwingslicht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit waarschuwingslicht op de riem op de Volvo XC90 betekent, en dan in een tweede wat te doen als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op de Volvo XC90? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volvo XC90

Dus we beginnen met het artikel over de veiligheidsgordelverlichting op Volvo XC90 . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u kunt er slechts één of één per stoel hebben, hebben de functie om de bestuurder te waarschuwen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Volvo XC90 wordt ingeschakeld. Het kan inclusief zijn aanwezigheidssensor , die dankzij een weegsensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om ervoor te zorgen dat u zich bewust bent van het verzuim.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Volvo XC90?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij de Volvo XC90?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor het riemlicht om de Volvo XC90 in te schakelen . Bij normaal gebruik moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator licht onverwachts op met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels goed zijn vastgemaakt tijdens het rijden in uw Volvo XC90, is het in dat geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volvo XC90 gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen goed zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden op de Volvo XC90?

Nu dat we hebben de complicaties die u mogelijk heeft met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volvo XC90 blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volvo XC90 uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : In het geval dat u heeft kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien soms een eenvoudige boodschappentas de sensor kan activeren en de riem kan verlichten licht op uw Volvo XC90. Als je niets op je stoelen hebt en je sensoren zijn defect, moet je naar een motormonteur om het te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten over het algemeen tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riemgesp sensor problemen: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen verander het, je kunt er een paar ontdekken in het breken van motorvoertuigen, in elk ander geval zul je 100aine van euro’s moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tot uw complicaties leidt, u moet de zekeringenkast in uw Volvo XC90 controleren.
Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Volvo XC90?

Als u meer handleidingen over de Volvo XC90 wenst, ga dan naar onze categorie Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector