Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft op mijn Volkswagen Tiguan

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig erg belangrijk, in feite, als u er niet het minste onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van ongewoonheid, loopt u het risico dat uw auto verwelkt. Dit is precies de kwestie waar we ons in dit artikel op gaan richten, een van de tekenen die automobilisten het meest storen, is de indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Tiguan . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslicht te analyseren, zullen we eerst ontdekken wat dit waarschuwingslicht op de Volkswagen Tiguan betekent, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Volkswagen Tiguan? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Volkswagen Tiguan

Dus we beginnen met de artikelinhoud over de veiligheidsgordellampje op Volkswagen Tiguan . Deze of deze lichten, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u mag er maar één of één per stoel hebben, hebben als doel de bestuurder te waarschuwen en mensen eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Hij gaat aan als het contact van je Volkswagen Tiguan wordt aangezet. Het kan inclusief zijn aanwezigheidssensor die dankzij een gewichtssensor de aanwezigheid van een passagier op de stoelen kan detecteren of niet. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elke rijdende auto, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede techniek om uzelf niet in gevaar te brengen. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gekoppeld aan een pieper , om ervoor te zorgen dat u zich bewust bent van het weglaten.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Tiguan verwijderen?

Waarom gaat het veiligheidsgordellampje branden bij Volkswagen Tiguan?

We gaan nu verder met de abnormale factoren voor de riemverlichting om Volkswagen Tiguan in te schakelen . Bij normaal gebruik mag het alleen worden verlicht als een passagier die op een stoel zit zijn gordel niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u mogelijk heeft met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator licht onverwachts op met of zonder het zoemeralarm terwijl de veiligheidsgordels tijdens het rijden in uw Volkswagen Tiguan effectief worden vastgemaakt, is het in dat geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het Volkswagen Tiguan gordelwaarschuwingslampje brandt op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen effectief zijn vergrendeld.

Wat als het veiligheidsgordellampje niet gaat branden bij Volkswagen Tiguan?

Nu dat we hebben de problemen die u zou kunnen hebben met uw veiligheidsgordellampje dat op uw Volkswagen Tiguan blijft zitten , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en zet het riemlicht op het dashboard van uw Volkswagen Tiguan uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u in staat bent geweest om te onderscheiden dat uw lichtprobleem te wijten is aan een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen zit, aangezien soms een eenvoudige boodschappentas de sensor kan veroorzaken en het gordellicht kan verlichten op uw Volkswagen Tiguan. Als u niets op uw stoelen heeft en uw sensoren zijn defect, moet u naar een automonteur om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riem Buckle Sensor Probleem: Als de riemgespsensor niet goed werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te ontdekken of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als u het vervangt, kunt u er een aantal vinden in de breuk van motorvoertuigen, in elk ander geval moet u 100aine van euro’s rekenen .

    .

  • Als het licht je problemen veroorzaakt, u moet de zekeringenkast in uw Volkswagen Tiguan eens bekijken.
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op een Volkswagen Tiguan?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Tiguan in de categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector