Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het sleutellampje op de Volvo S90 blijft branden

Uw auto in de gaten houden is tegenwoordig noodzakelijk, als u er niet het minste onderhoud aan doet of als u geen tekenen van abnormaliteit overweegt, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt in het gebruik. Dit is precies het thema waar we het vandaag over zullen hebben, een van de tekenen die autobezitters het meest stoort is de sleutel indicatielampje op Volvo S90 dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien waar dit sleutellicht op de Volvo S90 mee correspondeert, en dan in een tweede hoe om te gaan als het sleutellampje op de Volvo S90 brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op de Volvo S90?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het dashboard van de Volvo S90 , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat de belangrijkste actie van dit licht is om u dat te informeren het is tijd om uw Volvo S90 een onderhoudsbeurt te geven dit licht kan echter ook andere betekenissen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste remedie om uw Volvo S90 ook door de diagnose te leiden l, als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze handeling uit te voeren in ons speciale artikel . We zullen in de volgende lijst proberen u de maximale informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsberichten die het u kan sturen:

  • Een olieverversing uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: als u zelf uw olie heeft ververst, is het zeer waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Volvo S90, hier is de procedure om deze kleine reset van de sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor suggereert dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Volvo S90 brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw auto niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende oorzaak van een oranje moersleutellicht op Volvo S90 is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Volvo S90 DAT GAAT in slappe modus

Wat als het oranje sleutellampje op de Volvo S90 brandt?

We gaan nu verder met het tweede deel van ons artikel en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn genoemd en daarom hoe ga ik ermee om als ik het sleutellicht op uw Volvo S90 ontdek? Om dit te bereiken, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder in dit artikel hebben uiteengezet, volstaat een eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Volvo S90 om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie ons artikel om deze procedure uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen maar uw oliepeil te verifiëren, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te verifiëren.
  • EGR-klep: Als er een lampje gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode door de diagnosetool halen. Als u eenmaal zeker bent van de oorzaak van het probleem, kunt u proberen uw auto schoon te maken door op de versnellingen te drukken (hete motor), anders demonteert en reinigt u de EGR-klep van uw Volvo S90. We hebben een gids gemaakt om u hierbij te helpen. Ga in elk ander geval naar een monteur en bereid u voor op een paar honderd euro.
  • Gloeibougies: tot slot, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe Volvo S90 openen met een lege batterij?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Volvo S90 , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector