Automakeover.nl

Garage
4 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het touchscreen van de Mercedes Benz CLS-klasse werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s zouden meedoen aan de beweging. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Mercedes Benz CLS-Klasse zou kunnen worden geïntegreerd, zijn sinds enkele jaren veel auto’s uitgerust met touchscreens. Toch brengt dit een bepaald comfort met zich mee, met techniek komen ook de zorgen. In dit artikel gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem met het touchscreen dat niet meer werkt op de Mercedes Benz CLS-klasse. Om dit te bereiken, gaan we eerst de kenmerken van een touchscreen in je auto ontdekken, en daarna de verschillende touchscreen complicaties bij Mercedes Benz CLS Klasse , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op de Mercedes Benz CLS Klasse

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Mercedes Benz CLS Klasse niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve aspecten ontdekken die deze uitrusting u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de fabrikant en niet die die in autocentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat in uw auto zit:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om een ​​GPS-track te volgen met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Mercedes Benz CLS Klasse vervangen?

.

Mercedes-Benz CLS-klasse touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Mercedes Benz CLS Klasse niet meer? Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we geprobeerd om alle complicaties op de touchscreens van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, in dit artikel staan ​​de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn Mercedes Benz CLS Klasse gaat niet meer aan: Dit is een van de meest voorkomende situaties bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om dit probleem op te lossen
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het aanraakscherm van mijn Mercedes Benz CLS-klasse wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe touchscreen Mercedes Benz CLS Klasse op te lossen

Na het zien waarom het touchscreen van uw Mercedes Benz CLS Klasse niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste complicaties van het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een doorgebrande zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug die je doormaakt, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heb je mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met je dealer. Als alleen uw GPS afluistert, kunt u de GPS van uw Mercedes Benz CLS Klasse updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Mercedes Benz CLS Klasse wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: in dit scenario is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Mercedes Benz CLS-klasse

Voor meer tips over de Mercedes Benz CLS-klasse kunt u een kijkje nemen in de categorie Mercedes Benz CLS-klasse.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector