Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Touchscreen van Volkswagen Routan werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s bij de trend zouden blijven. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Volkswagen Routan zou kunnen worden geïntegreerd, worden sinds enkele jaren veel auto’s gebouwd met touchscreens. Toch geeft dit een zeker comfort, met techniek komt ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Volkswagen Routan. Om dit te doen, gaan we eerst de voordelen ontdekken van een touchscreen in je auto, en daarna de verschillende touchscreen complicaties op Volkswagen Routan , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Volkswagen Routan

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Volkswagen Routan niet meer werkt, gaan we eerst alle positieve eigenschappen ontdekken die deze uitrusting u zal opleveren. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die van de producent en niet die die in autocentra zijn gekocht. Op deze website staat een lijst met de positieve aspecten en interessante eigenschappen van een touchscreen dat bij uw auto is inbegrepen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Toegang tot veel instellingsopties op zijn auto vanwege het besturingssysteem dat op het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in vergelijking met de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Volkswagen Routan?

.

Volkswagen Routan touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Volkswagen Routan niet meer? Om dit te doen, hebben we geprobeerd alle complicaties op de aanraakschermen van uw auto te identificeren. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u mogelijk ervaart:

 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Routan gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene gevallen bij een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Volkswagen Routan gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe het touchscreen Volkswagen Routan te corrigeren

Na het zien waarom het touchscreen van uw Volkswagen Routan niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval is het, zoals we al eerder zeiden, waarschijnlijk een bug die u tegenkomt, u zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem contact op met uw dealer. Als alleen je GPS afluistert, kun je de GPS van je Volkswagen Routan updaten door dit artikel te volgen.
 • Het touchscreen van uw Volkswagen Routan wordt zonder reden aan- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Routan, wat kan ik doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Routan in de categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector