Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 3

Het hebben van een gezonde auto lijkt voor veel mensen een essentiële vereiste te zijn, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze voertuigen, of het nu gaat om voor u naar het werk te gaan of voor persoonlijke reizen. Dus als we iets anders ontdekken aan onze Volkswagen Polo 3, hebben we logischerwijs de neiging om onszelf vragen te stellen. Als, in jouw geval, het jouw . is motor die rammelt als hij warm is op uw Volkswagen Polo 3, bent u hier aan het juiste adres. We weten dat dit een herhaald probleem is en daarom hebben we besloten om een ​​speciaal artikel te publiceren om u te helpen hiermee om te gaan. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de complicaties die relevant zijn voor hydraulische klepstoters en kleppen, vervolgens naar verbrandingscomplicaties en ten slotte naar het ratelen van de motor als hij warm is vanwege problemen die relevant zijn voor de onderste motor.

Motor rammelt als hij warm is op mijn Volkswagen Polo 3 vanwege de hydraulische klepstoters

Als u merkt dat de motor warm rammelt op uw Volkswagen Polo 3, en dit geluid wordt waargenomen aan de bovenkant van de motor, geeft dit aan dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende componenten. Er zijn twee mogelijke oorzaken van een hete motor die ratelt op een Volkswagen Polo 3. Ofwel de hydraulische klepstoters, meestal komt het door hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. In elk ander geval is het spel van uw tuimelaars of hun slijtage aan schuld. Overweeg in dit geval om ze te verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Polo 4 repareren?

De motor van mijn Volkswagen Polo 3 maakt een ratelend geluid als hij warm is vanwege een verbrandingsprobleem

Tweede mogelijkheid, als je de indruk hebt dat het geratel van de hete motor relevant is voor de verbranding van je motor, zijn er drie mogelijke motieven hiervan. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het de synchronisatie van de verschillende onderdelen van de motor niet regelt om een ​​goede verbranding te bevorderen. En tot slot, het meest voorkomende motief komt van je injectoren, die verstopt of beschadigd zijn. Aarzel niet om naar uw autotechnicus te gaan, zodat hij kan kijken naar het onderdeel dat de oorzaak lijkt te zijn van het hete klikken van uw motor op uw Volkswagen Polo 3.

Motor van mijn Volkswagen Polo 3 rammelt oorzaak van probleem in het onderste deel van de motor

Eindelijk, als u het oorsprongsgebied van uw motor hebt geschetst dat heet rammelt op uw Volkswagen Polo 3 dat afkomstig is van uw onderste motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide gevallen is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder ingewikkeld en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Polo 3 te vervangen. Wacht in ieder geval niet wanneer u een dergelijk probleem constateert, het zal u in staat stellen toekomstige kosten te voorzien of op zijn best te vinden een goedkopere optie, in plaats van geconfronteerd te worden met een storing waarbij de oorsprong van uw motor ratelt als deze warm is en het eindresultaat is dat uw motor kapot gaat wanneer u thuiskomt van uw werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te lezen die u kunnen helpen bij het verhelpen van andere problemen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Polo 3.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Polo 8 afstellen?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector