Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 4

Zorg in goede omstandigheden lijkt voor de meeste mensen een essentiële voorwaarde te zijn, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze auto’s, of het nu gaat om uw werk of om privé te reizen. Dus als we iets anders tegenkomen aan onze Volkswagen Polo 4, zijn we rationeel geneigd om onszelf vragen te stellen. Als, in jouw geval, het jouw . is motor die rammelt als hij warm is op uw Volkswagen Polo 4, bent u hier aan het juiste adres. We zijn ons ervan bewust dat dit een terugkerend probleem is en daarom hebben we ervoor gekozen om een ​​speciale inhoudspagina te publiceren om u in staat te stellen hiermee om te gaan. Hiervoor zullen we eerst kijken naar de problemen in verband met hydraulische klepstoters en kleppen, vervolgens naar verbrandingsproblemen en ten slotte naar het ratelen van de motor als hij warm is vanwege problemen in verband met de onderste motor.

Motor rammelt als hij warm is op mijn Volkswagen Polo 4 vanwege de hydraulische klepstoters

Als u merkt dat de motor heet rammelt op uw Volkswagen Polo 4, en dit geluid wordt gemaakt aan de bovenkant van de motor, betekent dit dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende componenten. Er zijn twee mogelijke triggers van een hete motor die ratelt op een Volkswagen Polo 4. Ofwel de hydraulische klepstoters, in de meeste gevallen vanwege hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. In elk ander geval is het spel van uw tuimelaars of hun slijtage aan schuld. Overweeg in dit geval om ze te verwisselen.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Polo 8 op te lossen?

De motor van mijn Volkswagen Polo 4 maakt een ratelend geluid als hij warm is vanwege een verbrandingsprobleem

Tweede optie, als je het gevoel hebt dat het geratel van de hete motor is gekoppeld aan de verbranding van je motor, zijn er drie mogelijke triggers van deze. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het niet de synchronisatie van de verschillende elementen van de motor regelt om een ​​goede verbranding te bevorderen. En tot slot komt het meest voorkomende motief van jou injectoren, die verstopt of beschadigd zijn. Vergeet niet om naar uw automonteur te gaan, zodat hij het onderdeel kan controleren dat de oorzaak lijkt te zijn van het hete klikken van uw motor op uw Volkswagen Polo 4.

Motor van mijn Volkswagen Polo 4 rammelt oorzaak van probleem in het onderste deel van de motor

Tot slot, als u de plaats van herkomst van uw motor hebt bepaald die heet rammelt op uw Volkswagen Polo 4 die afkomstig is van uw lagere motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide gevallen is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder ingewikkeld en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Polo 4 te vervangen. Wacht in ieder geval niet wanneer u een dergelijk probleem opmerkt, het zal u in staat stellen toekomstige kosten te voorzien of op zijn best te vinden een goedkopere oplossing, in plaats van geconfronteerd te worden met een storing waarbij de oorsprong van uw motor ratelt als deze warm is en het eindresultaat is dat uw motor kapot gaat wanneer u thuiskomt van uw werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te bekijken waarmee u andere problemen kunt oplossen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 4 in de categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector