Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 5

Zorg in goede omstandigheden lijkt voor de meesten van ons een belangrijke voorwaarde, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze auto, of het nu gaat om naar het werk te gaan of om persoonlijke redenen. Dus als we iets anders ontdekken aan onze Volkswagen Polo 5, zijn we logischerwijs geneigd om onszelf vragen te stellen. Als, in jouw geval, het jouw . is motor die rammelt als hij warm is op uw Volkswagen Polo 5, kom je bij het goede artikel conect. We weten dat dit een herhaald probleem is en daarom hebben we besloten een speciale inhoud te schrijven om u te helpen hiermee om te gaan. Om dit te doen, zullen we eerst de problemen bekijken die verband houden met hydraulische klepstoters en kleppen, dan de problemen met de verbranding, en om te eindigen bij het ratelen van de motor als hij warm is vanwege problemen in verband met de onderste motor.

Motor rammelt als hij warm is op mijn Volkswagen Polo 5 vanwege de hydraulische klepstoters

Als u merkt dat de motor hete rammelt van uw Volkswagen Polo 5 en dit geluid zich aan de bovenkant van de motor bevindt, betekent dit dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende onderdelen. Er zijn twee mogelijke oorzaken van een hete motor die rammelt op een Volkswagen Polo 5. Ofwel de hydraulische klepstoters, meestal vanwege hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. In elk ander geval is het spel van uw tuimelaars of hun slijtage aan schuld. Overweeg in dit geval om ze te wisselen.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Polo 4?

De motor van mijn Volkswagen Polo 5 maakt een ratelend geluid als hij warm is vanwege een verbrandingsprobleem

Tweede mogelijkheid, als je het gevoel hebt dat het geratel van de hete motor is gekoppeld aan de verbranding van je motor, zijn er drie mogelijke oorzaken hiervan. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het de synchronisatie van de verschillende onderdelen van de motor niet regelt om een ​​goede verbranding te leveren. En om te eindigen, de meest traditionele trigger komt van je injectorendie verstopt of beschadigd zijn. Aarzel niet om naar uw monteur te gaan zodat hij het onderdeel kan onderzoeken dat de oorzaak lijkt te zijn van het hete klikken van uw motor op uw Volkswagen Polo 5.

Motor van mijn Volkswagen Polo 5 rammelt oorzaak van probleem in het onderste deel van de motor

Tot slot, als u de oorsprong van uw motor hebt herkend die heet rammelt op uw Volkswagen Polo 5 die afkomstig is van uw onderste motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide gevallen is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder complex en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Polo 5 te vervangen. Wacht in elk geval niet wanneer u een dergelijk probleem opmerkt, het zal u in staat stellen te anticiperen op een aanstaande grote reparatie of op zijn best zoek een goedkopere oplossing, in plaats van dat u wordt geconfronteerd met een storing waarbij de oorzaak van uw motor rammelt als hij warm is en het uiteindelijke resultaat is dat uw motor het begeeft als u thuiskomt van uw werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te bekijken die u kunnen helpen andere zorgen weg te nemen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Polo 5.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Polo 8?

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Polo 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector