Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Polo 6

Een goede verzorging lijkt voor veel mensen een belangrijke voorwaarde te zijn, aangezien we allemaal afhankelijk zijn van onze auto, of het nu gaat om naar het werk te gaan of om privé te reizen. Dus als we iets anders identificeren aan onze Volkswagen Polo 6, hebben we rationeel meestal de neiging om onszelf vragen te stellen. Als, in jouw geval, het jouw . is motor die rammelt als hij warm is op uw Volkswagen Polo 6, kom je bij het goede artikel conect. We weten dat dit een terugkerend probleem is en daarom hebben we ervoor gekozen om een ​​speciaal artikel samen te stellen om u te helpen hiermee om te gaan. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de problemen met betrekking tot hydraulische klepstoters en kleppen, dan met de verbrandingsproblemen en ten slotte met het ratelen van de motor als hij warm is vanwege problemen met de onderste motor.

Motor rammelt als hij warm is op mijn Volkswagen Polo 6 vanwege de hydraulische klepstoters

Als u merkt dat de motor heet rammelt op uw Volkswagen Polo 6, en dit geluid komt uit de bovenkant van de motor, betekent dit dat het afkomstig is van uw cilinderkop en de bijbehorende onderdelen. Er zijn twee mogelijke oorzaken van een hete motor die ratelt op een Volkswagen Polo 6. Ofwel de hydraulische klepstoters, meestal komt het door hun defect «hydraulisch catch-up» -systeem dat u deze klikgeluiden zult horen, vaak als het warm is en niet als het koud is. Anders is het spel van uw tuimelaars of hun staat van slijtage de schuld. Overweeg in dat geval om ze te vervangen.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Polo 4 werkt niet Volkswagen Polo 4

De motor van mijn Volkswagen Polo 6 maakt een ratelend geluid als hij warm is vanwege een verbrandingsprobleem

Tweede kans, als je het gevoel hebt dat het geratel van de hete motor verband houdt met de verbranding van je motor, zijn er drie mogelijke oorzaken hiervan. Het kan zijn dat je timing loopt niet synchroon en dat het niet de synchronisatie van de verschillende elementen van de motor regelt om een ​​goede verbranding te bevorderen. En tot slot komt de meest voorkomende trigger van jou injectoren, die verstopt of beschadigd zijn. Aarzel niet om naar uw automonteur te gaan, zodat hij het onderdeel kan controleren dat de oorzaak lijkt te zijn van het hete klikken van uw motor op uw Volkswagen Polo 6.

Motor van mijn Volkswagen Polo 6 rammelt oorzaak van probleem in het onderste deel van de motor

Als u ten slotte de plaats van oorsprong van uw motor hebt geïdentificeerd die heet rammelt op uw Volkswagen Polo 6 die afkomstig is van uw lagere motor, kan het zijn dat uw drijfstangen of zuigerpennen zijn de oorsprong. In beide gevallen is het risico op de lange termijn motorbreuk. Deze twee reparaties zijn bijzonder ingewikkeld en de meeste monteurs zullen u adviseren om de motor van uw Volkswagen Polo 6 te vervangen. Wacht in ieder geval niet wanneer u een dergelijk probleem opmerkt, het zal u in staat stellen een aanstaande grote reparatie te voorzien of in het beste geval zoek een meer betaalbare oplossing, in plaats van geconfronteerd te worden met een storing waarbij de oorsprong van uw motor ratelt als deze warm is en het eindresultaat is dat uw motor het begeeft wanneer u thuiskomt van uw werk. Aarzel niet om onze catalogus met items op uw auto te bekijken die u kunnen helpen bij het oplossen van andere problemen of om meer te weten te komen over uw Volkswagen Polo 6.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 5, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 6 in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector